Sterrenbeeld Boogschutter: dít zegt dat over je kind

23.12.2020 12:42
sterrenbeeld boogschutter zegt over je kind Beeld: Getty Images

Als jouw kind geboren is tussen 22 november en 20 december, is hij een Boogschutter. Wij hebben een aantal leuke karaktereigenschappen over hem op een rijtje gezet. Kloppen ze?

Loyaal

Misschien komen zijn vriendjes al heel vaak over de vloer, maar anders is de kans groot dat dat de komende jaren veelvuldig gebeurt. Een Boogschutter spreekt namelijk graag met mensen af, staat voor anderen klaar en heeft overal vrienden.
 

Avonturier

Niet gek opkijken als je kind nu al een grote interesse heeft voor de wereld. Boogschutters zijn echte avonturiers: ze reizen graag, en veel. Geniet de komende jaren dus maar extra veel van je mini-me, voordat-ie Floortje Dessing of David Attenborough achterna gaat.
 

Lees ook:
Sterrenbeeld Tweelingen: dit zegt dat over je kind >

 

Optimistisch

Het glas van een Boogschutter is meestal halfvol. Hij is opgewekt, betrouwbaar en heel spontaan. Dat laatste kan er wel voor zorgen dat hij wat tactloos overkomt. En een ander minpuntje: hij vindt het soms moeilijk om naar anderen te luisteren en heeft het graag veel over zichzelf.
 

Doorzetter

Later zal je je kind waarschijnlijk terugzien in een creatief en vooral zelfstandig beroep. Boogschutters houden ervan om zelf de touwtjes in handen te hebben en kiezen voor afwisselende taken. Denk dus aan een fotograaf, iemand in de reisbranche, een kunstenaar of importeur.
 

Bron: Paravisie & Astrokunst

 

 

Op de hoogte blijven van meer leuke weetjes over je kind?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >