Single moeder gaat undercover verkleed als vader naar school

16.02.2017 15:27
Beeld: Whitney Kittrell Beeld: Whitney Kittrell

Je zal het maar meemaken. Ben je single moeder, wordt er op de school van je kind een ‘Donuts with Dad’ dag georganiseerd. Kwestie van pet opzetten, baard op je gezicht tekenen en mannenkleding aandoen, zo besloot Whitney Kittrell.

En zo kwam haar zoon op ‘Donuts with Dad’ dag alsnog met een grote glimlach op school. “Kijk, dit is mijn moeder. Ze is ook mijn vader, dus daarom heb ik haar meegebracht.”

Comfortzone

Drie jaar geleden werd Whitney nog verlaten door haar man. Ze besloot niet bij de pakken neer te gaan zitten. “Ik heb met mezelf afgesproken dat ik alles zou doen wat ik maar kan om mijn zoon een ‘normaal’ leven te geven. Zelfs als ik daarvoor uit mijn comfortzone moet stappen”, aldus Whitney.

 

Viral

Whitney besloot haar undercoveractie te delen op Facebook. Nu gaat haar bericht keihard viral, want het is 200.000 keer geliked en maar liefst 100.000 keer gedeeld. De reacties zijn laaiend enthousiast. Zo noemt Terasa het bericht van Whitney het liefste dat ze in maanden heeft gelezen. Heather laat weten dat ze van haar dochter altijd een kaart voor Vaderdag krijgt, en Halley vertelt dat haar moeder vroeger óók undercover ging als vader.

Wij snappen helemaal dat Whitney’s bericht zoveel losmaakt en gretig wordt gedeeld. Lees zelf maar.

 

Bron: Boredpanda.com