Wil je (niet) zien: peuter en doodenge pop zijn onafscheidelijk

13.09.2022 13:08

Zul je net zien: heeft je peuter keuze uit driehonderd poppen, kiest ze er één uit een Halloween-winkel. Het overkwam de Amerikaanse Brittany, moeder van de 3-jarige Briar. Haar dochter is gek op een griezelige babypop en neemt ‘m overal mee naartoe.

Kleine waarschuwing vooraf: Huggy Wuggy is er niets bij.

Doodenge pop

Middenin een Halloween-winkel wist Briar (3) het zeker: die doodenge pop met zwarte ogen – die kunnen oplichten – een gebroken huid en angstaanjagende geluiden móest mee. En zo geschiedde. Moeder Brittany was minder blij met de keuze van haar dochter. “Het is het engste speelgoed dat ik ooit heb gezien”, vertelt ze tegen The Washington Post. Ze heeft meteen spijt van de aankoop. “Ik had geen idee dat Briar er zo geobsedeerd door zou raken en haar overal mee naar toe zou nemen”, aldus Brittany.

Lees ook: Brrr: van deze kinderuitspraken lopen de rillingen over je rug

Onafscheidelijk

Briar en babypop Chloe – door Brittany inmiddels ‘Creepy Chloe’ genoemd – zijn onafscheidelijk. Ze neemt ‘m overal mee naartoe, en dat trekt uiteraard veel bekijks. “Mensen staren, waardoor ik me ongemakkelijk voel en het gevoel heb dat ik ze iets moet uitleggen”, aldus de moeder. Inmiddels bestaat er zelfs een heuse Instagram-pagina met foto’s van het duo. De moeite waard om even te kijken, als je durft tenminste.

Bron: The Washington Post

Wil je nog meer mooie en herkenbare verhalen van mede-mama’s lezen? Neem nu een abonnement en ontvang Kek Mama elke maand als eerst op jouw deurmat.