Op deze tv-zender kijk je live mee naar de landelijke intocht van Sinterklaas

08.11.2019 23:40
sint-intochten

Is Apeldoorn voor jullie een tikkeltje te ver? Kijk de intocht van Sinterklaas op zaterdag 16 november dan lekker op TV – hoef je je niet door mensenmassa’s te wurmen en weet je tenminste zeker dat je droog staat.

En als je kind niet al op een onmogelijk tijdstip naast je bed staat, kun je nog uitslapen ook. De intocht is namelijk vanaf 12:00 uur op tv te zien op NPO Zapp (NPO 3).

 

Lees ook
Oh, kom er eens kijken: dit geven ouders gemiddeld uit aan Sinterklaascadeaus >

 

Stoomtrein

Verwacht overigens geen stoomboot dit jaar: Sinterklaas en zijn pieten komen voor het eerst per stoomtréin aan omdat Pakjesboot 12 te groot is om aan te kunnen meren in de stad. Vanaf het station vertrekt de Sint via de Hoofdstraat richting het Raadhuisplein dat in het centrum van de stad ligt. Op het Raadhuisplein wordt het Pepernotenfeest gevierd.

 

Nog op zoek naar een ideaal schoencadeau? Geniet van dit aantrekkelijke pakket met maar liefst vijftien geweldige producten van € 269,51 voor € 29,95 – zit gelijk wat lekkers voor jezelf bij én je hoeft niet te zeulen, want de goodiebag wordt gratis thuisbezorgd. Wees er wel snel bij, want op = op.

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >