‘Ook in mannentoiletten moet je een baby kunnen verschonen’

12.06.2018 17:21
mannentoiletten verschonen baby Beeld: Unsplash

Als je in een restaurant of warenhuis bent en je baby moet verschonen, vind je bijna altijd wel een commode in de damestoiletten. Maar mannen moeten het vaak zelf uitzoeken met hun baby. En dat moet veranderen, zegt vader Chris Mau op Scary Mommy.
 

Chris is vader van de acht maanden oude Kali. Toen hij voor de zoveelste keer zijn dochter moest verschonen en daar in de openbare herentoiletten geen speciale ruimte voor was, uitte hij zijn frustratie op Facebook:
 

“Ik word er bijna ziek van dat ik mijn dochter op een walgelijke vloer moet verschonen omdat de enige commode zich in de damestoiletten bevindt”, schrijft Mau. Hij zegt dat er genoeg mannen zijn die voor hun kinderen zorgen, dus waarom zouden zij niet een aangewezen plek hebben in een openbare ruimte, om luiers te verschonen? Zijn bericht ging al snel viral en voor veel ouders was het herkenbaar:
 


 

Mau vertelt Scary Mommy dat toen zijn post viral ging, hij zich realiseerde hoe groot het probleem is. ‘Het opende mijn ogen dat dit geen lokaal probleem is, maar dat dit wereldwijd speelt.’ Herkenbaar?

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >