Ongelofelijk: zoon (2) Monique Westenberg en André Hazes zwemt nu al zonder bandjes

23.09.2019 12:55
andre-hazes-zonder-bandjes-zwemmen

Kleine Dré, de tweejarige zoon van Monique Westenberg en André Hazes, heeft tien dagen lang zwemles gehad op Ibiza. Met succes, want het jongetje kan zichzelf nu al laten drijven, vanuit het water omhoog komen én zonder bandjes zwemmen.

‘Met tranen in m’n ogen’

‘Als toekijkende moeder zijn er momenten geweest dat ik m’n lippen eraf beet en met tranen in m’n ogen mezelf tegen moest houden niet in te grijpen’, schrijft de trotse moeder op Instagram. ‘Maar door niets te doen leren ze vertrouwen op zichzelf en dat geeft het beste resultaat.’ Wat een kanjer.

 

Lees ook
Lees hier alles wat je moet weten over zwemles voor kinderen >

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In de afgelopen weken ben ik met onze kleine jongen, zijn beste vriendje Rafa en mijn vriendin @amalia_samipersad naar Ibiza geweest om de jongens te leren overleven in het water bij @childrenofthewater_ . Het was niet alleen leren hoe ze zichzelf drijvende kunnen houden, maar ook leren om te durven, zich over te geven en te vertrouwen op zichzelf en wat er gezegd wordt. 10 dagen lang hebben de jongens iedere dag les gekregen van de aller liefste, geduldige @zoevanstraalen76. Als toekijkende moeder zijn er momenten geweest dat ik m’n lippen eraf beet en met tranen in m’n ogen mezelf tegen moest houden niet in te grijpen, maar door niets te doen leren ze vertrouwen op zichzelf en dat geeft het beste resultaat (zie filmpje 3). Ik ben zó ongelooflijk trots op onze zoon. Dankjewel @childrenofthewater_ @jojohepworth en vooral @zoevanstraalen76 voor je gastvrijheid en je fijne energie ❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >