Nooit meer ongelukjes in bed met behulp van deze plaswekkers

28.09.2020 09:52
plaswekkers kind bedplassen Beeld: Shutterstock

Plast je kind regelmatig in bed? Met een plaswekker kan hij leren om op tijd naar het toilet te gaan. Wij zetten een aantal varianten voor je op een rij.

Wobl

Klein, licht en hij trilt slechts zachtjes. Je kunt er acht verschillende alarmen op instellen en hij is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Hier koop je ‘m.

 

Urifoon

Bij deze plaswekker draagt je kind een speciale onderbroek. Zodra er een paar druppels op komen, gaat de wekker af. Zo leert je kind het signaal van zijn volle blaas te herkennen. Wel na de plasbeurt even het broekje vervangen voor een nieuwe.

Je koopt deze wekker hier.

Lees ook:
‘Mijn kind (11) plast nog steeds in bed’ >

 

BenjaGoods

Deze wekker zit met een clip vast om de bovenarm van je kind. In zijn ondergoed zit een vochtsensor(tje), die de wekker activeert zodra je kind in bed plast.

Je krijgt er bovendien een leuk extraatje bij: een afvinkkaart met stickers, om de droge nachten samen met je kind bij te houden.

Je koopt de wekker hier.

Oopsie Heroes

Bij deze plaswekker werkt het principe hetzelfde, maar gaat de wekker automatisch af omdat de ondergoed-sensor een signaal doorstuurt naar je mobiele app. Ook kun je als alarmsignaal je eigen stem instellen. Keuze uit een meisjes- of jongens ‘Oopsie-held’.

Je bestelt ‘m hier.

 

Benieuwd hoe het komt dat je kind in bed plast? Hier lees je de oorzaak.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >