Negenjarig meisje covert Adele voor haar overleden vader

27.10.2016 22:04
Beeld: Instagram/amishroyer Beeld: Instagram/amishroyer

Normaal is het al janken geblazen bij een Adele-nummer, maar deze cover slaat alles. Hello, can you hear me zingt dit negenjarige meisje voor haar overleden vader. 

Toen de vader van de 9-jarige Sadiella overleed, was Adele’s Hello een hit. Het maakte iets los bij het meisje. Haar moeder hoorde haar keer op keer Adele’s nummer in haar kamer zingen. Waarom vind je dat lied zo leuk, vroeg ze. Wat bleek? Sadiella zong het voor haar vader. Ze geloofde dat hij haar kon horen en dat ze zo sorry kon zeggen voor alles dat ze ooit fout had gedaan. Als moeder breekt dat je hart.

Plotseling

Het meisje heeft nogal wat te verwerken voor haar leeftijd. Haar vader liep van de ene op de andere dag een onbekende ziekte op. Hij werd met spoed naar de eerste hulp gebracht, maar daar konden de dokters niet vinden wat er misging. Hij kreeg wel medicijnen, maar die zorgden er alleen maar voor dat hij niet meer kon lopen, rechtop kon zitten of kon slikken. Je zal het als gezin maar meemaken.

Acapella

Sadiella, haar moeder en haar broer hebben veel steun aan muziek. Met wat post-its, harmonieën, een ukele en een heerlijke stem is de ode aan papa compleet. Sadiella wil nog veel meer liedjes zingen. Het liefste zou ze zelfs aanschuiven bij de Amerikaanse talkshow Ellen.

 

 

Een video die is geplaatst door @amishroyer op

 

Bron: Babble.com