Met deze Netflix-tips is jouw kind de hele zomervakantie zoet

13.07.2017 08:21
netflix-tips-zomervakantie

Hebben jullie in de zomervakantie na -tig uitjes zin om lekker op de bank te vertoeven of regent het buiten pijpenstelen? Zet een van deze Netflix-films of -series op en je kind vermaakt zich prima.

Buddy Thunderstuck

Een hond die in zijn truck racet en leven in de brouwerij brengt in het stadje Greasepit. Erg leuk: doordat de show interactief is, kan je kind zelf de avonturen van Buddy Thunderstruck uitkiezen.
Leeftijd: 6+

 

Casper & Emma

Een meisje en een jongen van vijf worden beste vrienden op school als ze erachter komen dat ze allebei een knuffel hebben die kan praten.
Alle leeftijden

 

Lees ook
Éven rust: 7x nieuwe Netflix-films en series voor volwassenen >

 

Vrije Teugels

Op een eiland voor de kust van Engeland brengt een vijftienjarig meisje uit LA de zomer door in het huis waar haar moeder opgroeide. Ze krijgt een band met een mysterieus paard.
Leeftijd: 9+

 

Sahara

Wanneer de vriendin van een jonge cobra wordt gevangen door een slangenbezweerder, gaat hij met zijn vriend (een schorpioen) de woestijn in op een wilde reddingsmissie.
Alle leeftijden

 

De Smurfen

Als de boze tovenaar Gargamel de Smurfen gevangen wil nemen, vluchten ze weg uit hun dorp in het bos. Maar dan gaan ze door een toverpoort en stranden ze in New York.
Leeftijd: 6+

 

Okja

Mija (Seo-Hyeon Ahn) is een meisje van het platteland dat een vriendschap sluit met Okja: een groot, maar zachtaardig dier. Op een dag moet Mija alles op het spel zetten om te voorkomen dat een machtig, multinationaal bedrijf haar beste vriend kan ontvoeren. Leeftijd: 9+