Klein gespuis: ‘Hij was in een onbewaakt moment uit de buggy geklommen’

03.11.2022 06:52
kattenkwaad

Terwijl jij druk bezig bent kruipt je kleine gespuis lekker uit z’n buggy of blijkt ze een ware winkeldief in de dop te zijn. Sta je daar met je mini escape artist.

Diana (30): “Terwijl ik in de Hema mijn boodschappen bij elkaar scharrelde, speelde mijn dochter eindeloos met de sluiting van het tuigje in de kinderwagen. Dacht ik. Want toen ik de winkel uitliep en het alarm afging, ontdekte ik dat ze van alles in de voetenzak had gekieperd. Van speelgoed tot kaarsen en een knuffel.

Lees ook – ‘Moet ik mijn kind (4) zijn gestolen speeltje laten terugbrengen?’ >

Het ging zo goed

Iris (34): “Trots liep ik hand in hand met mijn man door Rome. Dit was nog eens relaxed vakantie vieren. Onze oudste zoon liep keuvelend aan de hand van mijn moeder voor ons. Mijn vader liep daarnaast en duwde de buggy met onze jongste diep in slaap onder de kap. Dacht ik. Want toen ik na een tijdje checkte of hij er wel lekker bij lag, bleek de buggy leeg. Blijkbaar was hij er op een onbewaakt moment uit geklommen.

Ik ben als een gek terug gerend en trof onze peuter nietsvermoedend op een stoepje aan, omgeven door wat Italiaanse mama’s die mij druk gebarend probeerden duidelijk te maken dat ze hem daar hadden gevonden.”

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.