Welke kinderfilms komen uit in 2024?

01.03.2024 13:13
8x leuke bioscopen Beeld: Pexels

Niets fijner dan lekker samen met je kind naar de bioscoop gaan om de leukste, nieuwe films te kijken. Welke (vervolg)films komen er dit jaar uit?

Kung Fu Panda 4

Releasedatum: 20 maart 2024

Leeftijd: 6+

Volg Po op zijn avonturen in het oude China, waarbij zijn liefde voor kungfu allen wordt geëvenaard door een onverzadigde honger.

Kung Fu Panda 4

Despicable Me 4

Releasedatum: 3 juli 2024

Leeftijd: alle leeftijden

Gru, voorheen bekend als slechterik, en zijn vrouw Lucy hebben een nieuwe aanwinst in de familie: Gru Jr. Tijdens het worstelen met zijn nieuwe baby, moet Gru ook een nieuwe vijand, Maxime Le Mal en zijn vriendin Valentina, het hoofd bieden. Door boosdoeners wordt Gru’s familie gedwongen te vluchten.

Despicable Me 4

Lees ook: Een beetje Encanto-moe? Déze 7 animatiefilms zijn net zo leuk

Inside Out 2

Releasedatum: 17 juli 2024

Leeftijd: alle leeftijden

De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Inside Out 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. ‘’Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.’’

Inside Out 2

Moana 2

Releasedatum: 27 november 2024

Leeftijd: alle leeftijden

Samen met halfgod Maui zal ze weer de gevaarlijke oceanen overvaren en de grootste avonturen beleven.

Moana 2

Paddington in Peru/Paddington 3

Releasedatum: 2024, specifieke datum nog niet bekend

Leeftijd: alle leeftijden

Paddington reist naar Peru, om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken die met pensioen is. Met de familie Brown op sleeptouw begint een spannend avontuur wanneer een geheim hen op onverwachte reis door het Amazone-regenwoud en naar de bergtoppen van Peru brengt.

Paddington in Peru/Paddington 3

Welke film ga jij samen met je kind kijken?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.