Kinderen met deze sterrenbeelden worden later het rijkst

11.06.2024 12:57
sterrenbeelden rijkst Bron: Unsplash

Als ouder hoop je natuurlijk dat je kinderen een mooie toekomst tegemoet gaan. Misschien droom je zelfs van een kind dat later financieel onafhankelijk is en zijn eigen privé-eiland kan kopen. Nou, de sterren hebben goed nieuws voor je! Er zijn namelijk bepaalde sterrenbeelden waarvan wordt gezegd dat ze later het meest succesvol en dus rijk worden.

Hier zijn ze, in volgorde van hoe waarschijnlijk het is dat ze hun eigen villa met zwembad zullen hebben.

1. Steenbok (22 december – 19 januari)

De eerste op de lijst is de Steenbok. Deze kleine werkbijtjes zijn al serieus vanaf het moment dat ze hun eerste hapje eten. Steenbokken zijn vastberaden, gedisciplineerd en hebben een aangeboren talent om te sparen. Terwijl andere kinderen hun zakgeld meteen uitgeven aan snoepjes, stopt jouw kleine Steenbok het liever in een spaarvarken. Deze kinderen zijn geboren leiders en hebben een flinke kans om later CEO van een groot bedrijf worden.

2. Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ah, de Leeuw. Koning van de jungle en, als het aan hen ligt, koning van de aandelenmarkt. Leeuwen houden van luxe en zijn niet bang om in de schijnwerpers te staan. Ze hebben een natuurlijk charisma dat hen helpt om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven. Als jouw kind een Leeuw is, bereid je dan maar voor op een toekomst vol glitter en glamour.

Lees ook: Kinderen met deze sterrenbeelden doen het goed op school

3. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen zijn mysterieus en intens, en dat geldt ook voor hun toekomstplannen. Ze zijn extreem vastberaden en geven nooit op, zelfs niet als het moeilijk wordt. Deze kinderen hebben een zesde zintuig voor kansen en weten altijd precies waar ze moeten zijn om een voorsprong te krijgen. Dus als je een Schorpioen in huis hebt, kun je alvast beginnen met het plannen van die rondreis in hun privéjet.

4. Stier (20 april – 20 mei)

Praktisch en betrouwbaar, dat zijn de Stieren. Ze weten precies wat ze willen en zijn bereid om hard te werken om het te krijgen. Deze kinderen zijn geduldig en hebben een goed financieel inzicht. Geef je kleine Stier een paar euro en hij weet er binnen de kortste keren een fortuin van te maken. Misschien wat overdreven, maar het is zeker geen slecht idee om te investeren in een spaarpot.

5. Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn de vernieuwers van de dierenriem. Ze zijn creatief en origineel, en houden ervan om buiten de gebaande paden te denken. Dit zijn de kinderen die op school al met uitvindingen komen waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had. Een toekomstige tech-miljardair in de maak? Het zou zomaar kunnen. Vergeet niet om hun briljante ideeën serieus te nemen, ook als ze nog een beetje gek klinken.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.