Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste driftbuien

17.04.2024 10:22
sterrenbeelden meeste driftbuien kinderen Bron: Unsplash

Heb jij een kleine driftkikker thuis? Misschien is dat geen toeval. Volgens sommigen hebben kinderen met bepaalde sterrenbeelden namelijk meer kans op driftbuien dan anderen.

Wij vertellen je welke sterrenbeelden de meeste ‘sterrenstof’ hebben als het gaat om temperamentvolle momenten.

Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste driftbuien

Heb jij één van deze sterrenbeelden in huis? Bereid je dan maar voor op pittige tijden…

Ram (21 maart – 19 april)

Ah, de Ram. Vol energie en vastberadenheid. Maar laten we eerlijk zijn, deze kleine krijger kan soms een tikkeltje explosief zijn. Met een temperament dat net zo heet is als een vulkaan op het punt van uitbarsten, kunnen Ram-kinderen behoorlijk intens zijn als ze hun zin niet krijgen. Driftbuien? Die zijn eerder regel dan uitzondering.

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren staan bekend om hun vastberadenheid en koppigheid. En als ze eenmaal hun zinnen ergens op hebben gezet, kun je maar beter uit de buurt blijven. Stier-kinderen zijn als een bulldozer die zijn weg baant door het leven, en als iets hun pad blokkeert, kun je een uitbarsting verwachten die zelfs de grootste orkaan doet verbleken.

Lees ook: In de sterren: dit type moeder ben je volgens je sterrenbeeld

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwenkinderen houden van aandacht en willen graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Maar oh wee als ze niet krijgen wat ze willen! Een Leeuwtje dat zijn brul laat horen tijdens een driftbui kan de hele jungle laten schudden. En geloof ons, ze zullen niet rusten voordat ze hebben gekregen wat ze willen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen staan bekend om hun intense emoties en vastberadenheid. Maar achter die mysterieuze blik schuilt een krachtige wil die zich kan uiten in indrukwekkende driftbuien. Probeer een Schorpioen-kind niet te dwarsbomen, tenzij je klaar bent voor een confrontatie van epische proporties.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zijn creatief, eigenzinnig en hebben een hekel aan regels. Als je een Waterman-kind vertelt wat hij moet doen, kun je erop rekenen dat hij het tegenovergestelde zal doen. En als je zijn wensen negeert, kun je een emotionele overstroming verwachten die zelfs de meest ervaren zeeman doet sidderen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.