Kinderen met deze sterrenbeelden hebben de meeste fantasie

10.07.2024 17:00

Je kind tovert de woonkamer om tot piratenschip, heeft een theekransje met alle knuffeldieren, verkleedt zich om de haverklap en verzint de meest avontuurlijke verhalen. De sterren kunnen wel eens iets te maken hebben met zijn levendige verbeelding.

Vissen

Is jouw kleintje een dromer die elke dag met een nieuwe, waanzinnige fantasie komt? Dan heb je een Vis in huis. Vissen maken van elke ruimte een magisch koninkrijk en hun denkbeeldige vrienden lijken soms echt te bestaan. Verwacht regelmatig schatkaarten op de keukentafel en verrassende avonturen in de woonkamer. Voor een Vis is elke dag een kans om hun zelfverzonnen verhalen tot leven te brengen.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden liegen het vaakst

Kreeft

Kreeften zijn de koning(inn)en van de dramatische fantasieën en kunnen je elke dag meenemen op een avontuur vol emotie en spanning. Verwacht intense verhalen over geheime schuilplekken en spannende ontdekkingen. Voor een Kreeft is het leven een groot, meeslepend verhaal en ze zijn er meester in om hun wereld tot leven te brengen.

Leeuw

Deze kleine showman of showvrouw leeft voor dramatiek en avontuur, en hun verhalen zijn altijd groots en meeslepend. Verwacht niets minder dan koninklijke avonturen met een flinke dosis flair en spektakel. Of het nu gaat om het redden van het koninkrijk of het leiden van een schijnbaar onmogelijke missie, Leeuwen maken van elke fantasie een episch verhaal.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn lekker koppig

Tweelingen

Tweelingen verzinnen in een mum van tijd nieuwe avonturen en switchen moeiteloos van één spannend verhaal naar het andere. Verwacht een constante stroom van verhaaltjes, elk met een verrassende wending en een flinke dosis humor. Of je nu naar een fantasierijk wordt vervoerd of een compleet nieuwe wereld ontdekt, Tweelingen maken van elke dag een nieuwe belevenis.

Boogschutter

Deze kleintjes zijn de ultieme avonturiers, altijd bezig met het verzinnen van grootse verhalen vol reizen en ontdekkingen. Van het ontdekken van verborgen schatten tot het overwinnen van uitdagingen, Boogschutters brengen elke fantasie tot leven met hun ongebreidelde enthousiasme. Never a dull moment, want elke dag is een kans voor een nieuw avontuur.

Lees ook – Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het avontuurlijkst (op vakantie)

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.