Kinderen met deze sterrenbeelden zijn lekker koppig

03.07.2024 11:38
sterrenbeelden koppig Bron: Pexels

Je hebt kinderen met een sterke wil en kinderen die gewoon niet naar je luisteren én dan heb je nog de kinderen die enorm koppig zijn. Kan natuurlijk een familietrekje zijn, maar het kan ook zo zijn dat je kind is geboren onder een van deze sterrenbeelden, want die zijn namelijk lekker koppig.

Het staat nou eenmaal in de sterren geschreven, dus je kind kan er niet zo veel aan doen. Heeft je zoon of dochter het sterrenbeeld Ram, Leeuw, Schorpioen, Steenbok of Stier, dan hoort koppig zijn er gewoon een beetje bij.

Het koppige sterrenbeeld Ram

Als geboren leider neemt het Ram-kind graag het voortouw. Kinderen met dit sterrenbeeld zijn best dominant en bepalen graag veel zelf, ze zijn op z’n minst dus koppig te noemen. Ook in hun spel met vriendjes of broers en zussen nemen ze de leiding en delegeren ze graag. Als iemand iets anders voorstelt en het Rammetje is het er niet mee eens, dan zal je dat horen ook. Dingen moeten is voor een Ram-kind niet weggelegd.

Sterrenbeeld Leeuw

Zo trots als een leeuw is in de jungle, zo trots is jouw Leeuw-kind thuis. Kinderen met dit sterrenbeeld hebben een uitgesproken koppige mening over, nou vrijwel alles. Die mening steken ze niet onder stoelen of banken, maar omdat Leeuwen heel goed hun charmes in de strijd kunnen gooien, heb je eigenlijk helemaal niet door hoe je om de tuin wordt geleid. Een koppig sterrenbeeld dus, maar dat heb je misschien niet altijd in de gaten.

Lees ook: Kinderen met deze sterrenbeelden zijn het avontuurlijkst (op vakantie)

Schorpioen

Een Schorpioen-kind weet wat het wil. Dat komt omdat kinderen met dit sterrenbeeld een sterke eigen wil hebben, dat kan ze ietwat koppig maken af en toe. Schorpioenen doen veel vanuit hun intuïtie, dit kun je bij jouw kleine Schorpioen ook merken. Niets doen ze zomaar tegen hun zin in en je zal dan ook vaak moeten uitleggen waarom iets moet. Soms met de nodige discussies en onderhandelingen tot gevolg. Dat heeft je koppige Schorpioen-kind nodig.

Koppig past goed bij het sterrenbeeld Steenbok

Bokkig, koppig: hoe je het ook noemt, met een Steenbok-kind weet je zeker dat het leven niet saai is. Kinderen met dit sterrenbeeld hebben een duidelijk doel en je moet van goede huize komen om ze op een ander spoor te brengen. Het is een koppig sterrenbeeld en dat merk je aan je kind dat een echte doorzetter is en alles doet volgens de regels. De regels van je kind, welteverstaan.

Stier

Aan de naam van dit sterrenbeeld kan je al een beetje opmaken dat koppig zijn een karaktereigenschap is die passend is. Kinderen die onder het sterrenbeeld Stier geboren zijn, hebben een sterk eigen gevoel, zijn zelfstandig en luisteren het liefst naar niemand anders dan zichzelf. Ze houden ervan om hun eigen gang te gaan en hebben dit ook nodig. Die koppigheid van een Stier-kind uit zich ook in erg gehecht zijn aan hun vertrouwde omgeving. Ze zijn graag in de buurt van hun ouders.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.