Híer vind je de leukste zwemkleding voor kinderen

01.04.2021 20:51
zwemkleding_voor_kinderen

Kan jouw kind bij warm weer ook niet wachten om het opblaasbad in de tuin of het zwembad in te duiken? Dan komt dit lijstje met zwemkleding wel erg goed van pas.

Badpakken

Je hebt ze in tig verschillende soorten, maar wil je het juiste badpak voor je kind kiezen, dan is het goed om op de rugvormen te letten: de Y-vorm zorgt voor meer steun, de U-vorm zorgt ervoor dat je het badpak makkelijk aan- en uittrekt en de X-vorm past eigenlijk altijd. Tip: neem nooit een badpak dat groter is dan de eigen maat van je kind (liever nog een maatje kleiner), anders kan de boel gaan rimpelen, bobbelen of verschuiven. 

Jungleplanten, vogels en panters: van dit tropische printje wordt jouw kind in één klap blij.
– Machinewasbaar tot 40°C
– Mag niet in de droger
– Volledig gevoerd

Hebben? Bestel het badpak hier
 

Kun je nog geen genoeg krijgen van het junglethema? Ga ervoor en hijs je kind in dit katachtige pakje, dat jouw kind door de lange mouwen beter beschermt tegen de zon. 
– Met ritssluiting
– Hoge hals
– Machinewasbaar tot 30°C

Hier te koop
 


Had je dit heerlijke badpak in pasteltint niet ook voor jezelf willen hebben? Met de speelse ruches aan de voor- en achterkant zal je kind er in elk geval in stralen.
– Materiaal: 85% polyamide / 15% elastaan 
– Machinewasbaar tot 30°C
– Niet in de droogtrommel drogen

Hebben!
 

Lees ook
‘Mijn dochter (5) durft niet in het water. Moet ik toch doorzetten met zwemles?’ >

 

Bikini’s

Natuurlijk is het must dat je kind de bikini mooi vindt, maar het is minstens zo belangrijk dat-ie lekker zit. Omdat kinderen veel bewegen, kun je het beste kiezen voor een topje dat goed blijft zitten – door brede en/of verstelbare bandjes, bijvoorbeeld. Hiermee zorg je ervoor dat het topje altijd goed aansluit en niet kan verschuiven tijdens een fanatieke duik in het zwembad. 
 


Deze bikini is lekker sportief. Ideaal om fanatiek baantjes mee te trekken. Hij is gemaakt van stevig, chloorbestendig materiaal en door de verstelbare bandjes zit-ie altijd goed. 
– Tricot, 82% gerecycled polyester / 18% elastaan
– De bandjes klik je vast in de nek
– Binnenstebuiten met soortgelijke kleuren wassen

Hier koop je de bikini

Zwemshorts

Van strakke zwemshorts en zwemslips tot jammers of wijde modellen: de keuze aan zwembroeken is reuze. Kijk vooral naar wat je kind mooi vindt én natuurlijk wat lekker zit. 

Als vakantie vieren op een onbewoond eiland niet mogelijk is, dan haal je de eiland-vibes toch gewoon naar Nederland? Extra fijn: door de elastische band en het koord hoef je niet bang te zijn dat het broekje afzakt.

– Materiaal: 100% polyester
– Rechte pasvorm
– Machinewasbaar tot 30°C

Ja, ik wil ‘m

 

Is jouw kind gek op alles wat met Marvel’s Captain America en Spider-Man te maken heeft? Zoek dan niet verder. 
– Elastische taille met trekkoord
– Tricot, 80% gerecycled nylon / 20% elastaan
– Binnenstebuiten met soortgelijke kleuren wassen

Bestel de zwembroek hier

 

Een zwembad in de tuin hoeft niet gigagroot te zijn. Met een klein badje heeft je kind minstens zoveel plezier én het scheelt in je portemonnee. Voor deze zwembadjes betaal je minder dan twee tientjes.