Dit zegt de geboortemaand van je kind over zijn karakter

07.06.2024 06:00

Dus, jij hebt een kleine mini-me op de wereld gezet, en je vraagt je af: wat voor persoonlijkheidstrekken komen er met die geboortedatum mee? Niet alleen het sterrenbeeld, ook de geboortemaand verklapt een hoop.

Januari

Januarikids zijn vaak ambitieus, vastberaden en onafhankelijk. Ze hebben een natuurlijk leiderschapspotentieel en staan bekend om hun vastberadenheid om hun doelen te bereiken. Deze kinderen hebben een sterke wilskracht en zijn niet bang om de leiding te nemen.

Februari

Februari staat bekend om zijn empathische en creatieve kinderen. Ze hebben een groot inlevingsvermogen en zijn vaak gevoelig voor de emoties van anderen. Deze visionaire kinderen hebben een levendige verbeelding en zijn vaak creatief en artistiek ingesteld.

Maart

Maartkinderen hebben een rustige en dromerige aard. Ze zijn vaak diepdenkend en filosofisch ingesteld. Deze kinderen zijn fantasierijk, beleven allerlei avonturen in hun hoofd, en zijn vaak bedreven in het observeren en analyseren van de wereld om hen heen.

April

Kids geboren in april zijn vol energie en enthousiasme. Ze hebben een avontuurlijke geest en zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen. Deze kinderen zijn vaak impulsief en ondernemend, en houden ervan om de wereld te verkennen en nieuwe dingen te ontdekken.

Mei

Meikinderen zijn sociale vlinders die graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Ze zijn charmant, communicatief en hebben een natuurlijk charisma. Deze kinderen hebben vaak veel vrienden en zijn erg sociaal.

Juni

Kindjes geboren in juni hebben een sterke drang naar kennis en ontdekking. Ze zijn nieuwsgierig, leergierig en hebben een levendige verbeelding. Deze kinderen zijn vaak onderzoekend van aard en houden ervan om de wereld om hen heen te verkennen en te begrijpen.

Juli

Julikinderen zijn warm, zorgzaam en beschermend. Ze hebben een sterke band met hun familie en vrienden en zijn vaak degenen die anderen willen helpen en ondersteunen. Deze kinderen hebben een groot hart en zijn vaak gevoelig voor de behoeften van anderen.

Augustus

Kids die zijn geboren in deze maand, zijn levenslustig, zelfverzekerd en avontuurlijk. Ze hebben een positieve kijk op het leven en genieten van het moment. Deze kinderen hebben vaak een natuurlijke charme en zijn vaak het stralende middelpunt van elke situatie.

September

Septemberkinderen zijn vaak analytisch, praktisch en georganiseerd. Ze hebben een scherp verstand en zijn goed in het oplossen van problemen. Deze kinderen zijn vaak gefocust op hun doelen en streven naar succes in alles wat ze doen.

Oktober

Oktoberkids zijn diplomatiek, vriendelijk en vredelievend. Ze hebben een natuurlijke gave voor het oplossen van conflicten en het sussen van ruzies. Deze kinderen hebben vaak een harmonieuze en evenwichtige benadering van het leven.

November

Kindjes die zijn geboren in november hebben een scherpe intuïtie en een diep inzicht in de menselijke natuur. Ze zijn vaak visionair en hebben een talent voor het zien van verborgen patronen en mogelijkheden. Deze kinderen zijn vaak vastbesloten en vasthoudend in het nastreven van hun doelen.

December

Kids geboren in de feestmaand zijn vrolijk, optimistisch en vol levenslust. Ze hebben een positieve kijk op het leven en zijn vaak het stralende middelpunt van elke situatie. Deze kinderen hebben een natuurlijk vermogen om anderen op te vrolijken en te inspireren.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.