Funda kids: kinderkamer met bizar mooi ingebouwd stapelbed

18.03.2024 15:55
ingebouwd stapelbed funda Bron: Funda

Stiekem speuren op Funda naar verborgen pareltjes is onze hobby. Wegdromen bij villa’s in Amsterdam of boerderijen in Friesland. Niet alleen leuk, maar ook handig om inspiratie op te doen. Check bijvoorbeeld dit huis in Rotterdam, met een bijzondere kinderkamer.

Dit klassieke pand uit de Jugendstilperiode, staat in Rotterdam en achter de statige gevel schuilt een riant dubbel benedenhuis mét heerlijke zonnige achtertuin. De woning is volledig gerestaureerd waarbij de authentieke details zijn gecombineerd met hedendaagse luxe en comfort. De woning is gelegen aan een van de mooiste singels van Rotterdam, op loop- en fietsafstand van diverse stadsparken en de historische Rotterdamse Dierentuin Blijdorp. Een ideale plek dus voor een gezin met kinderen.

Ingebouwd stapelbed

Het huis heeft royale kamers een moderne keuken en een mooie groene tuin. Door de hoge plafonds en grote raampartijen is het een heerlijk licht en zonnig huis.

Maar dat is niet het enige waar we verliefd op werden. De kinderkamer is namelijk helemaal bijzonder. De kamer is ruim en heeft een prachtig ingebouwd stapelbed afgewerkt met een mooie boog. De kamer heeft verder een enorme kastenwand, leuke bank en schattig rond kindertafeltje met stoeltjes. Ook zit er op een van de muren een prachtig behang met vissen. Wij zijn verliefd!

Je moet voor dit pareltje wel even diep in de buidel tasten, want hij staat te koop voor 1.350.000 euro. Wij blijven nog even doorsparen, maar nemen het idee voor dit stapelbed stiekem gewoon over.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele huis.

Kinderkamer rotterdam
Kinderkamer rotterdam
Kinderkamer rotterdam

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.