Dit zijn de leukste boxen voor je baby

18.03.2021 12:50
leukste boxen voor baby Beeld: Shutterstock

Hij neemt weliswaar wat ruimte in beslag, maar een box is na de geboorte van je baby onmisbaar in je woonkamer. Je baby kan er heerlijk in slapen of spelen en jij hebt mooi even je handen vrij. Zoek je nog een leuk model? Kijk dan eens naar dit rijtje.

Europe Baby

Verkrijgbaar in vier kleuren (waarvan zeegroen onze favoriet is) en voorzien van een uittreklade om alle boxspeeltjes handig in op te bergen. De box wordt exclusief kleedje geleverd, maar ook de vrolijkste boxkleden heb je in slechts een paar minuten naar huis geklikt.

– Neutraal design
– Eenvoudig te monteren
– Buitenmaat: lengte: 100 cm, breedte: 79 cm, hoogte: 85 cm

Je bestelt de box hier

 

Puck

Wonen in een klein huisje is een beetje als het oplossen van een puzzel. Heb je daarom geen vaste plek voor de box? Dan is dit een fijn model, want dankzij de wieltjes kun je ‘m gemakkelijk verplaatsen. En heb je ‘m een tijdje niet (meer) nodig, dan klap je hem zo in en zet je ‘m weg.

– Verstelbaar in drie hoogtes
– Inclusief wieltjes
– Buitenmaat: lengte: 102 cm, breedte: 76 cm, hoogte: 74 cm

Hier koop je deze box

 

Bopita

Ronde boxen zijn wat duurder, maar dan heb je wel een prachtige eyecatcher in je woonkamer staan. Houd er wel rekening mee dat je ook een rond boxkleed – waarvan we een mooie optie in dit lijstje hebben staan – en (eventueel) een rond matrasje moet aanschaffen. Past diepgrijs niet helemaal in jouwe interieur? Dit model van Bopita is ook verkrijgbaar in wit met houttinten.

– Wordt met wielen én poten geleverd
– Bodemplaat verstelbaar in hoogte
– Buitenmaat: lengte: 102, breedte: 73, hoogte: 102 cm

Je koopt ‘m hier
 

Lees ook:
Met deze tips valt je baby snel in slaap >

 

Felibaby

Officieel geen box, maar je kunt ‘m zeker als box gebruiken. Deze grote houten omheining kun je namelijk overal neerzetten en je kind kan er veilig en eindeloos in spelen. Ideaal als je baby eenmaal flink kan kruipen, want dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij richting de trap of open haard gaat. Je kunt het systeem gebruiken tot een leeftijd van twee jaar.

– Deurelement kan in beide richtingen worden geopend
– Geen kleine onderdelen
– Externe afmetingen ca. 150 cm x 170 cm

Hier koop je ‘m

 

Bopita

Schattig: een box en speelhuisje in één. Als je kind zich eenmaal kan optrekken, zet je de verstelbare bodem omlaag en kan hij veilig spelen in z’n eigen huisje. En over duurzaamheid gesproken: verwijder je de bodemplaat plus een spijlenzijde, dan blijft een leuk (speel)huisje voor de volgende fase over.

– Bodem verstelbaar in hoogte
– Bodemplaat van MDF materiaal
– Buitenmaat: lengte: 101, breedte: 143, hoogte: 81 cm

De box is hier te koop

 

Kidsmill

Heeft jouw huis een landelijk interieur? Dan is deze box voor jou: naast het feit dat de box een robuust uiterlijk heeft, is hij voorzien van een afgesloten, ruime opberglade waar je al het speelgoed van je kind in op kunt bergen. Zo heb je snel weer een opgeruimd huis.

– Bodem verstelbaar in drie standen
– Ruimte opberglade
– Buitenmaat: lengte: 85 cm, breedte: 105 cm, hoogte: 87 cm

Je bestelt deze box hier

 

TecTake

De zijkanten zijn van net-stof, dus van een afstand zie je in één oogopslag wat je baby stiekem aan het uitvreten is in de box. En nog handiger: je kunt ‘m gemakkelijk inklappen en gebruiken als reisbedje dankzij het beklede slaapvlak. De praktische box is ook verkrijgbaar in het zwart – en ja, opnieuw voorzien van zo’n vrolijk dierenmotiefje.

– Snelle en eenvoudige montage
– Inclusief slaapvlak
– Buitenmaat: breedte: 101, hoogte: 78, diepte: 101 cm

Hier koop je ‘m

 

Kidsmill

Deze box heeft een Scandinavische stijl, maar oogt speels door subtiele jaren ’60 elementen. Wat zoal? Smalle ronde spijlen, uitstaande pootjes en contrasterende kleuren. Onze tip is om vooral een kleurrijke muziekmobiel erbij uit te zoeken. Kanariegeel, appeltjesgroen: alles mag bij de jaren ’60 stijl, vooral ook bij elkaar.

– Retro uitstraling
– Verstelbare bodem
– Buitenmaat: lengte: 102,5 cm, breedte: 85 cm, hoogte: 96 cm

Bestel ‘m hier

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >