leukste boxen voor baby
Beeld: Shutterstock

Hij neemt weliswaar wat ruimte in, maar een box is na de geboorte van je baby onmisbaar in je woonkamer. Je baby kan er heerlijk in slapen of spelen en jij hebt mooi even je handen vrij. Zoek je nog een leuk model? Kijk dan eens naar dit rijtje.

Europe Baby

leukste-boxen-baby

Article continues after the ad

Verkrijgbaar in vier kleuren en voorzien van een uittrekla, waardoor je alle boxspeeltjes handig kunt opbergen.

Je bestelt de box hier.

 

Puck

leukste-boxen-baby

Heb je geen vaste plek voor de box? Dan is dit een fijn model, want dankzij de wieltjes kun je ‘m gemakkelijk verplaatsen. En heb je ‘m een tijdje niet (meer) nodig, dan klap je hem zo in en zet je ‘m weg.

Hier koop je deze box.

 

Bopita

leukste-boxen-baby

Ronde boxen zijn wat duurder, maar dan heb je wel een prachtige eyecatcher in je woonkamer staan. Houd er wel rekening mee dat je ook een rond boxkleed en (eventueel) een rond matrasje moet aanschaffen.

Dit model van Bopita is verkrijgbaar in wit, grijs of met houttinten.

Je koopt ‘m hier.
 

Lees ook:
Met deze tips valt je baby snel in slaap >

 

Felibaby

leukste-boxen-baby

Officieel geen box, maar je kunt ‘m zeker als box gebruiken. Deze grote houten omheining kun je namelijk overal neerzetten en je kind kan er veilig en eindeloos in spelen.

Ideaal als hij eenmaal flink kan kruipen, want dan hoef je je geen zorgen te maken dat hij richting de trap of open haard gaat. Je kunt het systeem gebruiken tot een leeftijd van twee jaar.

Hier koop je ‘m.

 

Bopita

leukste-boxen-baby

Schattig: een box en speelhuisje in één. Als je kind zich eenmaal kan optrekken, zet je de verstelbare bodem omlaag en kan hij veilig spelen in z’n eigen huisje.

De box is hier te koop.

 

TecTake

leukste-boxen-baby

De zijkanten zijn van net-stof, dus van een afstand zie je in één oogopslag wat je baby aan het uitvreten is in de box. En nog handiger: je kunt ‘m gemakkelijk inklappen en gebruiken als reisbedje dankzij het beklede slaapvlak.

Hier koop je ‘m.

 

Kidsmill

leukste-boxen-baby

Deze robuuste look past perfect bij je landelijke interieur. Ook hier zit onderin een opberglade en de bodem kun je maar liefst verstellen in drie standen.

Je bestelt deze box hier.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >