Buitenschoolse opvang mag vanaf maandag weer open

13.04.2021 13:06
alles over bso kinderen

Heb jij ook zo’n moeite om alle ballen hoog te houden nu de buitenschoolse opvang dicht is? Dan spring je door dit nieuws een gat in de lucht: vanaf maandag gaan de bso’s weer open. Dat melden Haagse bronnen aan het RTL Nieuws. 

De Belangenvereniging van Ouders in de Kinderopvang (BOinK) zijn blij met het nieuws: volgens hen was de rek er bij veel ouders al lang uit – helemaal toen bekend werd dat de kinderopvang en scholen wél open mochten. 

 

Lees ook
‘Mijn kinderen gaan elke dag naar de bso, zodat ik naast mijn werk ook één dag me-time heb’ >

 

Regels

Op de bso’s gelden vanaf maandag dezelfde regels als op de basisscholen. Is er iemand in de groep besmet? Dan moeten alle kinderen in quarantaine. Leerkrachten moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden, voor kinderen geldt deze regel niet. Dinsdagavond lichten demissionair premier Mark Rutte en coronaminister Hugo de Jonge de verdere plannen toe in een persconferentie.

 

Weer eens behoefte aan een momentje voor jezelf? Deze producten kunnen je een handje helpen.

Zó gepiept   Verborgen gadget Goddelijk

  

Hartstikke populair: deze luxe clitoris stimulator heeft 11 luchtdrukstanden en is 100% waterproof. Ook leuk voor als je partner erbij is.

Ga je het liefste voor discreet? Deze vibrator lijkt als twee druppels water op een lippenstift en brengt je plezier met 6 unieke vibratiepatronen.

Heerlijk voor de G-spot. Met deze kleine vibrator met 10 functies kun je ongetwijfeld uit de voeten.

Deze wil ik!

Bestel ‘m hier.

Haal ‘m in huis.

  Even kietelen   Wijs maar aan Swipe naar rechts

  

Een lekker strak design en siliconen materiaal maken deze rabbit-style vibrator extra fijn. En dan heeft-ie ook nog eens z’n eigen ambiance light.

Je hoeft maar te wijzen en deze pinpoint vibrator doet het werk. De 12 verschillende standen stel je makkelijk in via het handvat en daarnaast gebruik je ‘m ook gewoon in bad.

Door de makkelijke bediening hoef jij alleen maar naar links of rechts te swipen voor je ideale snelheid. Komt ook nog eens met een gratis oogmasker en toy bag.

Shop ‘m hier.

Deze wordt het.

Bestel ‘m hier.

Extra fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van Easy Toys bij een minimale besteding van 50 euro (geldig tot 31/12/21). Gebruik de code: KEKEASYTOYS10