7x originele cadeaus voor een babyshower

25.06.2020 13:32
originele babyshower cadeaus Beeld: Shutterstock

Ben je van plan om een vriendin te verrassen met een babyshower, dan horen daar natuurlijk leuke cadeautjes bij. Kom je niet veel verder dan een rompertje, dan is hier een fijn lijstje met inspiratie.

Luiertaart

Waar de ouders nooit genoeg van zullen hebben, zijn luiers. Maar een pak Pampers geven is ook zo saai. Ga daarom voor een luiertaart: een stel luiers in de vorm van een taart, voorzien van wat leuke extraatjes zoals een knuffel en een rammelaar.

Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren, zoals deze.

 

Invulboek

Misschien houdt de aanstaande moeder alle details van haar zwangerschap bij in een invulboek. Hoe leuk is het als ze dat ook kan doen met de mijlpalen van haar kleintje?

Er zijn allerlei soorten invulboeken verkrijgbaar voor het eerste jaar van een baby. Wanneer kwam het eerste tandje door en wie kreeg de eerste glimlach?

Je bestelt een invulboek hier.

 

Mijlpalen-deken

Nog leuker: laat de ouders die mijlpalen vastleggen met hulp van hun baby. Bijvoorbeeld door hem op een deken te leggen waarop ze zijn leeftijd (aantal maanden) kunnen omcirkelen.

Er bestaan mijlpaal-dekens, maar ook kaarten. Beide koop je hier.

 

Lees ook:
Zo organiseer je met succes een babyshower >

 

Luiertas

Een wat duurder cadeau, maar onmisbaar voor de aanstaande moeder. In een luiertas kan ze alles kwijt: hydrofiele doeken, speentjes, voeding, speeltjes én haar eigen spullen. Oh ja, en een berg luiers.

Je vindt de leukste luiertassen hier.

 

Gipsafdruk

Als de baby straks een tiener is, is het des te leuker voor de ouders om nog eens terug te kijken naar die ieniemini teentjes of vingertjes. Geef ze die mooie herinnering cadeau met een gipsafdruk-set.

Je koopt ‘m hier.

 

Boek

Je kunt ook wat verder kijken dan de kraamtijd en eerste weken. Als de kleine een paar maanden is, kunnen z’n ouders met hem gaan lezen. Er bestaan allerlei leuke kijk-, voel- en flapjesboeken voor baby’s tot 1 jaar oud.

Je vindt ze hier.

 

Tandendoosje

Duurt even, maar op een gegeven moment krijgt de baby z’n eerste tandjes. En die melktanden vallen er straks ook weer uit. Met dit doosje kunnen ze bewaard worden voor later.

Je koopt ‘m hier voor jongens of meisjes.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >