6x leuke series op Videoland voor kleuters

25.04.2020 09:47
series-videoland-kleuters

Van The Handmaid’s Tale tot Nieuwe Buren: Videoland staat bomvol waanzinnige series voor volwassenen. Maar wist je dat er voor kleuters ook meer dan genoeg op te zien is? Bekijk dit lijstje maar.

Paw Patrol

Deze serie gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma en Skye, die worden geleid door de tienjarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen.

 

Bassie en Adriaan

Op reis door Amerika, De Verzonken Stad en Het Geheim van de Schatkaart: je kunt ze allemaal via Videoland bekijken. Dat is nog eens jeugdsentiment.

 

Lees ook
Voor deze kinderseries bleef je vroeger zéker thuis >

 

Dora and Friends

Dora is ouder geworden, verhuisd naar een stad aan zee, zit op een nieuwe school en heeft het drukker dan ooit. Kortom; net het echte leven.

 

Thomas de Stoomlocomotief

Thomas en zijn vrienden zijn locomotieven op het eiland Sodor en beleven elke dag wat nieuws. Niet zo gek, want Thomas wil zaken opknappen die beter door volwassen treinen gedaan kunnen worden. En dat zorgt voor problemen.

 

Minidisco

De allernieuwste Minidisco Hits van 2019 om het hele jaar door te dansen. Met o.a. Baby Haai, Soca Bate Vira, Grote Groene Griezelmonster, Ik Ben Een Kopje en Chocolada.

 

Shimmer & Shine

Eeneiige tweeling en ‘geestjes in training’ Shimmer en Shine veroorzaken onbedoeld een hoop problemen als ze wensen vervullen voor hun beste vriend.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >