speelgoed-op-balkon

Oké, trampolines en hoge glijbanen kun je beter overslaan, maar er is genoeg ander leuk speelgoed voor je kind als je alleen een balkon hebt. Bekijk dit lijstje maar.

Stoepkrijt

Zó multi-inzetbaar dat iedereen met kinderen een doos met stoepkrijt in huis zou moeten hebben. Maak een parcours op de stenen, geef de muur een andere kleur (poets je er zo weer af met een plens water), teken een autoweg voor speelgoedauto's of speel twister. Wedden dat de dagen voorbijvliegen? Bestel hier je doosje met krijt voor € 4,40

Article continues after the ad

 

Watertafel

Ideaal als de zon schijnt, want met een watertafel beleeft je kind urenlang plezier en koelt-ie ook nog lekker af. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar deze piratentafel (hier te bestellen) wordt massaal gekocht door ouders. Liever iets kleiners? Dan is de Archway Falls (hier te bestellen) ook erg leuk. 

leuk-speelgoed-voor-op-het-balkon

 

Lees ook
7x waterspelletjes voor in de tuin of op straat >

 

Zandbakschelp

Ken je deze nog? Hartstikke leuk en multifunctioneel, want je kunt 'm als zandbak én badje gebruiken. 's Winters hoef je de schelp overigens niet op te bergen: je gooit gewoon alle speelgoed erin en klapt 'm dicht. Wel zo makkelijk. Bestel hier vanaf € 19,99 in het blauw, groen of roze

leuk-speelgoed-voor-op-het-balkon

 

Schommel

Een schommel midden op het balkon is natuurlijk niet veilig, maar heb je er ooit aan gedacht om er een aan de deurpost te hangen? Voor baby's, dreumesen en peuters tot 3 jaar kan dit nog prima - ze zitten dan immers nog vast in een stoeltje. Bestel hier een meegroeischommel.

 

Schommelwip

Dit next level hobbelpaard (in de vorm van een krokodil) is geschikt voor één of twee kinderen en perfect geschikt voor op het balkon. Bestel 'm hier!

leuk-speelgoed-voor-op-het-balkon

 

 

Wil je een abonnement op Kek Mama? We hebben een geweldige aanbieding voor je: 8x Kek Mama & Studio Noos tas voor maar € 49,95!