5x leuk speelgoed voor op het balkon

12.10.2021 05:22
speelgoed-op-balkon

Oké, trampolines en hoge glijbanen kun je beter overslaan, maar er is genoeg ander leuk speelgoed voor je kind als je alleen een balkon hebt. Bekijk dit lijstje maar.

Lekker kliederen met stoepkrijt

Zó multi-inzetbaar dat iedereen met kinderen een doos met stoepkrijt in huis zou moeten hebben. Maak een parcours op de stenen, geef de muur een andere kleur (poets je er zo weer af met een plens water), teken een autoweg voor speelgoedauto’s of speel twister. Wedden dat de dagen voorbijvliegen? Bestel hier je doosje met krijt voor € 4,40

 

Handigste speelgoed voor op het balkon: de watertafel

Ideaal als de zon schijnt, want met een watertafel beleeft je kind urenlang plezier en koelt-ie ook nog lekker af. Je hebt ze in alle soorten en maten, maar deze piratentafel (hier te bestellen) wordt massaal gekocht door ouders. Wat ons betreft echt het ideale speelgoed voor op het balkon. Liever iets kleiners? Dan is de Archway Falls (hier te bestellen) ook erg leuk. 

 

Lees ook
7x waterspelletjes voor in de tuin of op straat >

 

Zandbakschelp

Ken je deze nog? Hartstikke leuk en multifunctioneel, want je kunt ‘m als zandbak én badje gebruiken. ’s Winters hoef je de schelp overigens niet op te bergen: je gooit gewoon alle speelgoed erin en klapt ‘m dicht. Wel zo makkelijk. Bestel hier vanaf € 19,99 in het blauw, groen of roze

 

Schommelen op het balkon

Een schommel midden op het balkon is natuurlijk niet veilig, maar heb je er ooit aan gedacht om er een aan de deurpost te hangen? Voor baby’s, dreumesen en peuters tot 3 jaar kan dit nog prima – ze zitten dan immers nog vast in een stoeltje. Bestel hier een meegroeischommel.

 

Schommelwip

Dit next level hobbelpaard (in de vorm van een krokodil) is geschikt voor één of twee kinderen en perfect geschikt voor op het balkon. Bestel ‘m hier!

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >