5x de leukste Sinterklaascadeaus voor 8-10 jaar

27.11.2020 13:02
leukste Sinterklaas cadeaus 8 tot 10 jaar kind Beeld: Shutterstock

Creatief, leerzaam of gewoon om eindeloos mee te spelen: dit zijn wat ons betreft de leukste Sinterklaascadeaus voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

Bordspel ‘Wedden dat je het kan'

Zet je maar vast schrap voor de slappe lach, want dit spel is leuk voor de hele familie. Iedereen wordt uitgedaagd om opdrachten te doen, waarbij de andere spelers moeten wedden of je het kan of niet. Maar no pressure, hoor.

Dit bordspel is wat voor ons!

 

Barbiehuis

Waarschijnlijk zit Barbie met deze villa tot haar nek in de hypotheek, maar daar heeft je kind gelukkig geen weet van. Die richt alle kamers naar wens in en organiseert voor alle poppen de leukste pyjamafeestjes en barbecues in de achtertuin.

Jeugdsentiment dit Barbiehuis, dit wil ik ook voor mijn kind
 

Lees ook:
Dít zijn de leukste voorleesboeken over Sinterklaas >

 

LEGO speed auto’s

Kies één van de twee machtige Lamborghini’s, kruip achter het stuur en start de race zodra de lichten op groen springen. Het wagenpark van 007 is er niets bij.

Ik ga voor de LEGO Lamborghini

 

Aquabeads

Met meer dan 840 kralen in zestien verschillende kleuren kan je kind ontelbaar veel ontwerpen maken: van z’n lievelingsdier tot de kroon van de koning.

Hier is mijn kind wel even zoet mee

 

Lees ook:
Dít zijn de leukste Sint-cadeaus van 10 tot 12 jaar

Lego Friends

Maakt niet uit wáár je met je vrienden heen gaat, want onderweg heb je al de grootste lol dankzij het uitschuifbare zwembad en de superglijbaan. Oh, en logeren in de bus is ook geen probleem: duw het dak naar achteren om de badkamer, keuken en eetplek tevoorschijn te toveren.

Deze bus gaat in mijn winkelmandje

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram >