leukste Sinterklaas cadeaus 8 tot 10 jaar kind
Beeld: Shutterstock

Creatief, leerzaam of gewoon om eindeloos mee te spelen: dit zijn wat ons betreft de leukste Sint-cadeaus voor kinderen van 8 tot 10 jaar.

Bordspel Wedden dat je het kan

leukste-sinterklaascadeaus-8-10-jaar

Zet je maar vast schrap voor de slappe lach, want dit spel is leuk voor de hele familie. Iedereen wordt uitgedaagd om opdrachten te doen, waarbij de andere spelers moeten wedden of je het kan of niet. Maar no pressure, hoor.

Hier koop je het spel.

Article continues after the ad

 

Barbiehuis

leukste-sinterklaascadeaus-8-10-jaar

Waarschijnlijk zit Barbie met deze villa tot haar nek in de hypotheek, maar daar heeft je kind gelukkig geen weet van. Die richt alle kamers naar wens in en organiseert voor alle poppen de leukste pyjamafeestjes en barbecues in de achtertuin.

Bestel het barbie huis hier.
 

Lees ook:
Dít zijn de leukste voorleesboeken over Sinterklaas >

 

LEGO speed auto’s

leukste-sinterklaascadeaus-8-10-jaar

Kies één van de twee machtige Lamborghini’s, kruip achter het stuur en start de race zodra de lichten op groen springen. Het wagenpark van 007 is er niets bij.

Koop de auto’s hier.

 

Aquabeads

leukste-sinterklaascadeaus-8-10-jaar

Met meer dan 840 kralen in zestien verschillende kleuren kan je kind ontelbaar veel ontwerpen maken: van z’n lievelingsdier tot de kroon van de koning.

Koop de set hier.

 

Lego Friends

leukste-sinterklaascadeaus-8-10-jaar

Maakt niet uit wáár je met je vrienden heen gaat, want onderweg heb je al de grootste lol dankzij het uitschuifbare zwembad en de superglijbaan.

Oh, en logeren in de bus is ook geen probleem: duw het dak naar achteren om de badkamer, keuken en eetplek tevoorschijn te toveren.

Hier koop je de bus.


 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram >