Sinterklaas cadeaus 10 tot 12 jaar kind
Beeld: Shutterstock

Van googcheltrucs tot een ingewikkelde 3D-puzzel: met één van deze cadeaus maakt de Sint je kind op Pakjesavond helemaal happy.

Lego Star Wars

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Bouw Baby Yoda na en geef ‘m verschillende gezichtsuitdrukkingen: je kunt z’n hoofd, oren en mond namelijk verstellen. En natuurlijk mag de knop van een versnellingspook niet ontbreken in z’n hand.

Je koopt de set hier.

 

Article continues after the ad

Cube Duel

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Een soort Tetris, maar dan anders. In dit spel (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020) moet je een kubus vullen met blokjes in verschillende vormen. Ieder heeft z’n eigen kleur – wie heeft aan het eind van het spel de meeste blokjes aan de buitenkant?

Bestel ‘m hier.

 

NERF elite

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Met deze NERF-blaster wordt iedere missie letterlijk kinderspel. Hij heeft namelijk een magazijn voor tien darts en je kunt ze tot wel zevenentwintig meter ver schieten. Zoek jij dus vast maar dekking.

Koop ‘m hier.

 

Lees ook:
11x originele surprises voor Sinterklaas >

 

MINDF*CK Magic Set

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Houd je kind van goochelen? Dan is deze set van illusionist Victor Mids een must have. Hij leert er mee gedachten lezen, lepels buigen en een creditcard laten zweven. Eén ding is zeker: in huis is niets meer veilig…

Je bestelt de set hier.

 

Gipsen

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Maak met deze set de leukste schelpen, zeemeerminnen en zeepaardjes van gips. Even laten uitharden, verven en het is net alsof je een duik neemt in de oceaan.

Hier koop je de set.

 

Chemie Lab

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Creëer thuis je eigen laboratorium en verander daarmee vloeistoffen in schuim. Of maak een chemisch onderwaterbos. Met hulp van de handleiding en afbeeldingen in deze set kan je kind allerlei proefjes doen: een perfect cadeau voor ieder bèta-kind in de dop.

Hier koop je het lab.

 

3D puzzel

sinterklaas-cadeaus-kind-10-12-jaar

Duurt even, deze 3D-puzzel met 216 stukjes. Maar hij hoeft natuurlijk niet in een weekendje af en jij bent vast de beroerdste niet om een handje te helpen. Extra leuk: er zit een lamp bij, zodat je de Eiffeltoren – net als de echte – een lichtshow kunt geven.

Hier koop je ‘m.

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >