Dít zijn de leukste Sint-cadeaus van 10 tot 12 jaar

30.11.2020 13:12
Sinterklaas cadeaus 10 tot 12 jaar kind Beeld: Shutterstock

Van googcheltrucs tot een ingewikkelde 3D-puzzel: met één van deze cadeaus maakt de Sint je kind op Pakjesavond helemaal happy.

Lego Star Wars

Bouw Baby Yoda na en geef ‘m verschillende gezichtsuitdrukkingen: je kunt z’n hoofd, oren en mond namelijk verstellen. En natuurlijk mag de knop van een versnellingspook niet ontbreken in z’n hand.

Weer een baby in huis, waarom ook niet?

 

Cube Duel

Een soort Tetris, maar dan anders. In dit spel (genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020) moet je een kubus vullen met blokjes in verschillende vormen. Ieder heeft z’n eigen kleur – wie heeft aan het eind van het spel de meeste blokjes aan de buitenkant?

Dit is te leuk voor mijn kind(eren)!

 

NERF elite

Met deze NERF-blaster wordt iedere missie letterlijk kinderspel. Hij heeft namelijk een magazijn voor tien darts en je kunt ze tot wel zevenentwintig meter ver schieten. Zoek jij dus vast maar dekking.

Deze NERF-blaster past nog wel in de zak.

 

Lees ook:
11x originele surprises voor Sinterklaas >

 

MINDF*CK Magic Set

Houd je kind van goochelen? Dan is deze set van illusionist Victor Mids een must have. Hij leert er mee gedachten lezen, lepels buigen en een creditcard laten zweven. Eén ding is zeker: in huis is niets meer veilig…

Kom maar op met die experimenten, dit willen wij!

 

Gipsen

Maak met deze set de leukste schelpen, zeemeerminnen en zeepaardjes van gips. Even laten uitharden, verven en het is net alsof je een duik neemt in de oceaan.

Dit superleuke kleiset shop je hier

Lees ook:
5 x de leukste Sinterklaascadeaus voor 8-10 jaar

 

Chemie Lab

Creëer thuis je eigen laboratorium en verander daarmee vloeistoffen in schuim. Of maak een chemisch onderwaterbos. Met hulp van de handleiding en afbeeldingen in deze set kan je kind allerlei proefjes doen: een perfect cadeau voor ieder bèta-kind in de dop.

Dit chemielab vindt mijn kind echt te gek

 

3D puzzel

Duurt even, deze 3D-puzzel met 216 stukjes. Maar hij hoeft natuurlijk niet in een weekendje af en jij bent vast de beroerdste niet om een handje te helpen. Extra leuk: er zit een lamp bij, zodat je de Eiffeltoren – net als de echte – een lichtshow kunt geven.

Deze Eiffeltoren wordt de Sint-hit van dit jaar

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >