Dít zijn de leukste voorleesboeken over Sinterklaas

23.11.2020 15:00
leukste voorleesboeken Sinterklaas Beeld: Shutterstock

Wat is er leuker dan je kind met een mooi boek voorbereiden op Pakjesavond? Duik in één van deze verhalen en die spannende dag komt steeds dichterbij.

Dag Sinterklaas

Een gloednieuw boek waarbij je alles leert over de Goedheiligman: welk speelgoed had hij zelf als kind? En is hij ooit verliefd geweest?

Koop het boek hier.

 

Sinterklaas komt!

Geniet van tien heerlijke voorleesverhalen van Jip en Janneke, die veel te vroeg hun schoen zetten en zich afvragen welk liedje ze moeten gaan zingen.

Hier bestel je ‘m.

 

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

Saar en Janna, bekend van hun YouTube-kanaal, zetten hun schoen. Maar ze volgen natuurlijk ook het Sinterklaasjournaal én vieren Pakjesavond. En lukt het om op school een echt Pietendiploma te verdienen?

Koop het boek hier.

 

Lees ook:
25x Sinterklaascadeaus onder de €15 >

 

Sinterklaasboek van Nijntje

Twee boeken in één: met dit omdraaiboek zie je wat Nijn in haar schoentje vindt én lees je samen met haar de leukste Sinterklaasliedjes. Een leuk boekje om voor het eerst kennis te maken met de Sint.

Hier koop je ‘m.

 

Super Sint

Een prachtig geïllustreerd verhaal over Sint met zijn superkrachten. Inclusief leuke weetjes over het paard, de speculaaspop en het Grote Boek.

Koop het boek hier.

 

Sinterklaas en de circuspieten

Oh jee: Piet is met pensioen, dus Sint staat er alleen voor. Hij moet niet alleen boodschappen doen, koken en z’n mantel strijken, maar ook alle pakjes in zijn eentje rondbrengen. Lukt dat ‘m wel?

Maar dan staat er ineens een circus voor de deur: de acrobaten willen een nachtje in zijn kasteel schuilen vanwege een brand. En dát brengt de Sint op een idee.

Koop het boek hier.

 

Sinterklaasje kom maar binnen

Van Zie ginds komt de stoomboot tot Daar wordt aan de deur geklopt: in dit boek vind je alle bekende Sinterklaasliedjes om samen te zingen. Wel uit volle borst, hè.

Bestel het boek hier.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >