Kinderen naar opa en oma: ‘Terwijl ik hun tassen inpak, verheug ik me al op de nacht’

08.11.2022 14:39
zoenen seks Beeld: Unsplash

De slaapkamer is al meerdere jaren stilgevallen of het huis is zó gehorig dat je maar beter je mond dicht kunt houden tijdens een potje seks. En dan is het zaak de frustratie te voorkomen.

Lizzy (44), getrouwd, twee kinderen van 14 en 9.

“Drie jaar was het stil in het echtelijk bed. We hadden gewoon weinig puf. In het begin maakten we er nog grapjes over, maar het laatste jaar raakte Len steeds meer gefrustreerd. Ook ik verlangde weer naar intimiteit, tegelijkertijd wist ik de aan-knop niet meer te vinden.

Muziekje en kaarsen aan

Uiteindelijk bleek praten bij ons de sleutel. Tv uit, muziekje en kaarsjes aan, wijntje erbij en kletsen over wat we wilden in ons leven. Zo simpel, maar zo fijn om weer eens gehoord te worden en ook te horen wat ik voor Len betekende, hoe hij me miste als levenspartner en minnares en hoe trots hij op mij was als moeder van zijn kinderen.

“Nog steeds werkt een goed gesprek als een malle op ons libido”

Voor ik het wist zaten we vreselijk met elkaar te zoenen. Geen idee waar dat vandaan kwam, maar nog steeds werkt een goed gesprek als een malle op ons libido.”

Lees ook – 50% van de moeders wil meer seks >

Logeerpartij

Esther (38), twee dochters van 7 en 6.

“Omdat onze kinderen zowat met hun bedden tegen onze slaapkamermuur liggen, voel ik me niet vrij genoeg om helemaal los te gaan tijdens de seks. We vrijen wel, fluisterstil, maar echt ontspannen ben ik niet en mijn orgasme houd ik zo veel mogelijk in. Doodsbang dat een kind wakker wordt of de kamer komt binnenstormen. Dat gebeurt namelijk regelmatig.

“Terwijl ik hun tassen inpak, verheug ik me al op de nacht die voor me ligt”

Daarom ben ik altijd extra blij als mijn ouders of schoonouders de meiden voor een logeerpartij vragen. Terwijl ik hun tassen inpak, verheug ik me al op de nacht die voor me ligt. Een waarin ik naar hartenlust kan kreunen en gillen.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.

In samenwerking met Kek Mama