Een huis vol kids? Zo ga je stil van bil

13.01.2024 19:00

Een huis vol kids? Dan ervaar je zero privacy. Als het kroost dan eindelijk op een oor ligt, doe je zo stilletjes mogelijk. Zelfs als jij en je partner tussen de lakens duiken.

Stil van bil gaan was nooit eerder zo leuk met deze stille, maar stoomhete seksstandjes:

Lepeltje lepeltje

Met deze bibber temperaturen is een vleugje warmte meer dan welkom. Laat lepeltje lepeltje de perfecte positie zijn om standje sambal te bereiken. Tijdens een stevige vrijpartij ben jij de kleine lepel. Ga dus lekker op je zij liggen, zodat je lief achter je kan komen liggen. Gouden tip: wanneer je je benen stevig tegen elkaar drukt, wordt je G-spot extra gestimuleerd. Kun je die harde kreun toch niet onderdrukken? Dan lagen papa en mama simpelweg te kroelen.

Missionaris

Deze klassieker uit de Kamasutra mag dan wel vanille zijn, maar is alles behalve saai. Juist omdat dit seksstandje zo makkelijk is, kun je er volop mee variëren. Sla je benen om de middel van je partner, laat je schouders op zijn borst rusten of leg een paar kussens onder je billen voor extra stimulans. Sla de lakens over jullie heen voor de perfecte isolatie, ofwel: geruisloze seks.

Lees ook: ‘Waarom elke moeder zou moeten masturberen.’

Doggy, maar dan liggend

Doggystyle staat garant voor diepe penetratie. Jezelf inhouden, is geen makkelijke opgave. Als je plat op je buik ligt, is dit net iets makkelijker. Je kunt je gezicht bijvoorbeeld lekker in je kussen begraven of erin bijten.

Staand

Staande seks is niet alleen ideaal voor vluggertjes – wat goed uitkomt met die overvolle gezinsagenda -, maar garandeert ook (bijna) geluidloze seks. Geen hoofdbord dat om de haverklap tegen de muur aanstoot. Of een lattenbodem dat bij de meest minuscule beweging kraakt. Gebruik wel een muur als steunpilaar. Mocht je je balans verliezen, resulteert dit niet in alsnog veel kabaal. 

In de glossy Kek Mama lees je de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts €29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.