‘Seks in de sneeuw stond nog hoog op onze verlanglijst’

08.01.2023 11:35
van bil op wintersport Beeld: Getty Images

Op wintersport geen buur te bekennen en pakken sneeuw waar je u tegen zegt. Als je er pap van lust om te vrijen op bijzondere locaties gaat een beetje kou je zeker niet tegenhouden.

Malti (33), moeder van Orlando (3):

“Onhandig vrijen in zee. Op de achterbank van de auto. Orale seks in een verdekt hoekje in de sauna. Het betere vingerwerk onder een handdoekje in het vliegtuig. Mijn vriend Carl en ik zijn dól op gekke plekken.

Lees ook – Van reuzenrad tot opblaasbootje: dít zijn de gekste plekken waar jullie seks hadden >

Winterwonderland

Seks in de sneeuw stond nog hoog op onze verlanglijst. In Nederland praktisch onuitvoerbaar, maar een weekje in een huisje in Zweden bleek fantastisch. Het was er wit genoeg! We hadden pas een kilometer verderop buren en konden dus gerust in ons blootje naar buiten rennen. Bovendien was er een sauna aanwezig, die we flink opstookten, zodat we direct uit de kou de hitte in konden.

“We hadden pas een kilometer verderop buren en konden dus gerust in ons blootje naar buiten rennen”

Ik moet wel eerlijk zeggen dat we vooraf een paardendeken op de grond hadden gelegd, maar dat deed niet veel. Onze armen en benen lagen wel in de sneeuw en uiteindelijk hadden we knalrode billen, die flink gingen tintelen in de sauna. Maar zeker een bucketlist-ervaring.”

Dit artikel staat in Kek Mama 12-2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel
*Lees elke maand als eerst Kek Mama
*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.