‘Een potje seks: niets dat zo goed werkt tegen een pestbui’

27.11.2022 13:51
rollebollen na scheiding praten over seks ex nieuwe vriend Beeld: Getty Images

Als je het aan Ellen vraagt is er maar één ding effectief tegen een chagrijnige bui. Dat ze daarvoor wat zin moet faken, soit.

Ellen (44), samengesteld gezin van vijf kinderen tussen de 10 en 17.

“Mijn vriend Justin heeft altijd zin. Ik hoef maar in een slipje van badkamer naar bed te lopen, of zijn ogen beginnen te stralen en hij is in the mood.

Lees ook – 50% van de moeders wil meer seks >

De juiste stemming

Zelf heb ik veel meer nodig dan alleen de aanblik van mijn man in boxershort en heb ik minstens een voorspel nodig van een halfuur om in de juiste stemming te komen. Toch ben ik degene die eens per week zin maakt en daadwerkelijk mijn man verleidt. Niet uit pure lust of geiligheid, maar omdat het zo verschrikkelijk goed werkt tegen de chagrijn.

“Zodra ik merk dat ik steeds loop te zeuren weet ik dat het weer tijd wordt”

Zodra ik merk dat ik steeds loop te zeuren over rondslingerende sokken en sporttassen tegen de kinderen en mijn vriend blijf afsnauwen, weet ik dat het tijd wordt om weer even lief te hebben en liefde te krijgen. Niets dat immers zo goed werkt tegen een pestbui als een intense vrijpartij. Justin weet op zo’n moment niets van mijn gefakete zin. Hij ondergaat vol enthousiasme mijn plotselinge positieve moodswing en is alleen maar blij met deze aandacht.”

Ook fijn: krijg nu 10 euro korting op het hele assortiment van EasyToys bij een minimale besteding van 60 euro. Gebruik de code: KEKMAMA2022

 

Ontvang elke maand Kek Mama met korting en gratis verzonden op jouw deurmat! Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.