Betrapt tijdens affaire: ‘Ik zat in mijn beha toen mijn zoon er opeens stond’

08.02.2023 11:17
betrapt door kind affaire Beeld: Getty Images

Elkaar tijdens de tropenjaren uit het oog verloren, de passie op een laag pitje en een wel erg léuke huisvriend. Het was een beetje te gezellig met Marijns affaire. Tot ze betrapt werd door haar zoon.

Marijn (37) is getrouwd met Rick (41) en moeder van Arthur (9) en Victor (6):

“Onze kinderen noemen onze beste vrienden oom en tante. Vinden we warm, want familie is meer dan bloed alleen, nietwaar? We ontmoetten Bart toen hij in scheiding lag, en sindsdien is hij een huisvriend.

Een erg léuke huisvriend, tot wie ik iets meer toenadering zocht dan gebruikelijk toen mijn man een periode verdronk in zijn werk. Geen excuus, en Rick en ik hebben het achter ons gelaten, maar feit is dat Bart en ik het verder lieten gaan dan goed was.

Lees ook – Betrapt tijdens de seks: ‘Wij vrijen nóóit meer met de gordijnen open’ >

Op een laag pitje

Ik dacht dat de kinderen sliepen, toen Bart en ik na de nodige wijn innig verstrengeld op de bank belandden. Het kwam niet tot echte seks, maar ik zat in mijn beha toen Arthur opeens in de woonkamer stond. Hij liet zich zonder morren naar bed brengen, maar de volgende ochtend aan het ontbijt sprak hij: ‘Hé mam, oom Bart en jij kussen bloot, zó goor!’ Rick viel bijna van zijn stoel, maar zag het ergens ook wel aankomen.

“Bart en jij kussen bloot, zó goor!”

Na ruim een halfjaar relatietherapie realiseren Rick en ik ons nu dat we allebei niet goed bezig waren. Oom Bart staat op een laag pitje, die gunt ons ook ons geluk. En over de keer dat Arthur Rick en mij betrapte in ons blootje, hebben we nooit iets gehoord.”

 

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.

In samenwerking met Kek Mama