In samenwerking met Kek Mama

Van het strand naar een avondje uit in dezelfde outfit: zo doe je dat

29.06.2023 06:31

Eindelijk! Lange, zonnige dagen die je door kunt brengen op het strand. Een perfect vriendinnenuitje! Een beetje bakken, lezen, zwemmen, kletsen en ’s middags een roseetje of cocktail. Perfect. Na een dagje strand ga je direct door naar de beachclub voor cocktails, hapjes en misschien wel een dansje. En ja; dat kan echt prima in dezelfde outfit. Met hun Stijlclinic laat Primark zien hoe je dit het beste doet.

Na een dagje strand heb je het perfecte beach hair al, dus daar hoef je niets meer aan te doen. En met die lekkere glow van de zon en het zoute water, ziet je huid er waarschijnlijk ook stralend uit. Smeer je even in met liquid gold body shimmer oil voor een sexy glansje, ga voor een likje dagcrème, wat mascara en natural lipbalm en je bent klaar voor een avondje uit. Op je outfit na dan.

3x outfitinspiratie: van het strand naar een avondje uit

Kantje boord

Het is een van dé trends du moment: kant. En als je nu meteen schrikt van het idee dat je in een kanten gordijn rond moet lopen, think again. Het is hip, sexy én modern. Wat dacht je van deze outfit: een kanten short met kanten blousje. Perfect voor over je bikini op het strand en voor ’s avonds tijdens een diner, dansje of drankje. Style ‘m ’s avonds met een paar goede oorbellen en sleehakken. Overdag lekker met slippertjes en een petje tegen de zon.

Knalkleur

Het is zomer en daar horen zomerse kleuren bij. Durf op te vallen in een feloranje of knalrode jurk. Perfect voor overdag, want hij gaat zo over je badkleding, en ideaal voor ‘s avonds, want jij steelt de show. Overdag style je zo’n jurk basic: een petje of strandhoed, een strandtas en fijne slippertjes zijn dan voldoende. ’s Avonds doe je er een mooie ketting en goed paar statement oorbellen bij, een klein handtasje en een paar hakken. En of dat een fijne avond wordt!

Lekker printje

Opvallen kan met een knalkleur óf met een fijn printje. Doet meteen zomers en exotisch aan. Een fijne short met bijpassende blouse of een lekker zomerse jurk: met een paisley printje zit je altijd goed. Zo’n print heeft ook weinig styling nodig. Overdag trek je je badkleding eronder en een paar lekkere sandalen of fijne slippertjes erbij, ’s avonds kies je voor een paar hakken, gooi je je haar los en doe je er statement oorbellen bij. Jij bent klaar voor de dansvloer!

Meer outfitinspiratie vind je in de winkels van Primark of op de Primark website, waar je de zomercollectie kunt vinden.