Het zal je maar gebeuren dat je oog in oog staat met je idolen. Dat overkwam de 10-jarige Mika – groot fan van de makers van StukTV – terwijl hij met zijn ouders een proefritje maakte in de nieuwe Renault SCÉNIC. Mika is stomverbaasd als zijn helden ineens instappen. En dat verraste gezicht is geweldig om te zien.

Geef je kind ook op voor Drive & Surprise en verras hem of haar met een ontmoeting met zijn of haar grootste held. Klik hier.

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >