Beeld: still YouTube/Heathrow Airport
Beeld: still YouTube/Heathrow Airport

Tijdens de Kerstdagen reizen veel mensen talloze kilometers om samen met hun familie te zijn. Heathrow Airport in Londen speelt daar prachtig op in met een kerstreclame die hartstikke viral gaat. Wij worden helemaal warm van dit spotje.

Twee bejaarde teddyberen komen met het vliegtuig aan in Londen om de kleinkinderen te zien. Onderweg mogen ze even meeliften op een karretje (waar heel strategisch een maretak aan hangt), wordt hun paspoort gecontroleerd, pakken ze hun bagage en profiteren ze nog even van het belastingvrije winkelen op het vliegveld om cadeaus te halen. Dan is het eindelijk zover. De twee beren scannen de wachtenden voor een bordje met hun naam of een bekend gezicht. Ja, daar zijn ze!

 

Bron LINDA.nieuws

Wil je nog meer in de kerstsfeer komen? Bekijk ook deze viral kerstreclame met een geweldige hond.


Saar heeft haar operatie achter de rug en voelt zich weer goed. Gelukkig maar, want ze moet deze week naar een bruiloft. Dochter Scottie gaat die avond voor het eerst bij oma logeren. En dat is voor Saar niet makkelijk.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

 

video-vader-kinderen-in-bad

Bad voor de helft vullen met water, paar druppels badschuim erin, speeltjes erbij en klaar ben je - de vader uit onderstaande video pakt het toch wat grootser aan.

En dat resulteert in een hilarische video die al duizenden keren is geliket.

 

Lees ook
17x de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen >

 

'Een goede echtgenoot'

Op Facebookpagina Good Husband Movement - LoveTap schrijft de vader: 'Een goede echtgenoot zijn, betekent soms niet meer dan een goede vader zijn.' En daar geven wij 'm groot gelijk in.

 
Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >