Beeld: still YouTube/Heathrow Airport
Beeld: still YouTube/Heathrow Airport

Tijdens de Kerstdagen reizen veel mensen talloze kilometers om samen met hun familie te zijn. Heathrow Airport in Londen speelt daar prachtig op in met een kerstreclame die hartstikke viral gaat. Wij worden helemaal warm van dit spotje.

Twee bejaarde teddyberen komen met het vliegtuig aan in Londen om de kleinkinderen te zien. Onderweg mogen ze even meeliften op een karretje (waar heel strategisch een maretak aan hangt), wordt hun paspoort gecontroleerd, pakken ze hun bagage en profiteren ze nog even van het belastingvrije winkelen op het vliegveld om cadeaus te halen. Dan is het eindelijk zover. De twee beren scannen de wachtenden voor een bordje met hun naam of een bekend gezicht. Ja, daar zijn ze!

 

Bron LINDA.nieuws

Wil je nog meer in de kerstsfeer komen? Bekijk ook deze viral kerstreclame met een geweldige hond.

Saar Koningsberger geeft toe: de kledingkast van Scottie barst bijna uit z'n voegen en toch blijft ze kopen voor haar dochter. 'Sinds ik haar heb, bestel ik zo veel. Ondanks dat ze er snel uitgroeit denk ik: 'Hebben, hebben, hebben!'.'

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

Bobbi en Mark hebben een topweek achter de rug met als één van de hoogtepunten de tweede verjaardag van zoon Brandon. De kers op de taart? Hét cadeau, waar de kleine man dolgelukkig mee is. “We mogen het niet eens aanraken."

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >