In samenwerking met Kek Mama

Win één van deze prachtige canvasafdrukken en je hebt een prachtcadeau voor Moederdag

01.05.2023 16:00

Generaties zijn opgegroeid met de fotoproducten van Fujifilm – van ouderwetse fotorolletjes tot aan de supersonische camera’s die er tegenwoordig zijn. En nu is er ook een gloednieuwe website gelanceerd, waarmee je jouw foto’s voor altijd tastbaar kan maken.

Al tachtig jaar is Fujifilm een expert in fotografie en printen ze foto’s, maar nu zelfs nóg meer. Van fotokalenders en fotokaarten tot aan een heus Memoryspel met jouw eigen kiekjes – hoe leuk is dat?

Toffe winactie (gesloten)

Nog leuker is dat MyFujifilm een toffe winactie heeft lopen, want je maakt kans op een foto op canvas met houten baklijst naar keuze. Je mag zelf kiezen welke foto, dus het kan een foto van je trouwdag zijn, maar ook een prachtplaat van je kinderen of van jullie als gezin – you name it. Kek Mama mag 3x zo’n foto op canvas met baklijst (t.w.v. €69,95!) weggeven, en het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand winformulier invullen. Winnaars krijgen vanzelf bericht, dus fingers crossed!

Perfect cadeau

Niet gewonnen? Dan is zo’n canvas foto natuurlijk nog steeds prachtig om te krijgen. Even subtiel laten doorschemeren aan je gezin dus, want is dit niet hét perfecte cadeau voor Moederdag? Precies, dat dachten wij ook. Als je niet kan wachten dan shop je nu alle canvassen speciaal voor Moederdag met 25% korting!

Bekijk alle fotoproducten op www.myfujifilm.nl