Van junior tot eenpersoons: 5 x het mooiste meegroeibed

29.07.2021 14:37
meegroeibed eenpersoonsbed

Kinderen: ze mogen wat kosten. Dat groeit maar en ontwikkelt een eigen smaak enzo, en jij maar kopen, shoppen en betalen. Gelukkig kun je niet alleen prima kleding op de groei kopen, maar ook andere spullen die je anders een godsvermogen kosten: applaus voor het meegroeibed!

Meegroeibedden zijn ideaal en gaan jaren mee. Ze zijn er in overvloed in ledikant/juniorformaat, maar wist je dat veel juniorbedden ook uitschuifbaar zijn tot een volwaardig eenpersoonsbed? Kek Mama snorde ze voor je op.

Wanneer een meegroeibed?

Een meegroeibed kun je aanschaffen als je baby of peuter toe is aan een groter formaat bed. Een meegroeibed heeft verschillende standen – vaak wel 3 standen – en kun je in de meeste gevallen uitschuiven. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met ‘maatje’ ledikant (60×120), dan het meegroeibed uitschuiven tot juniorbed (70x150cm) en vervolgens tot eenpersoonsbed (90×200). Deze maten zijn gemiddelden.

Meegroeibed ‘Alba’ – Leen Bakker

Meegroeibed Alba Van Leen Bakker is strak en wit en dat is eigenlijk altijd goed, want het past in nagenoeg iedere kinderkamer. Dat komt mooi uit, want wellicht moet het bed ‘een paar kamers’ mee, gezien het feit dat je kind er van peuter tot tiener in kan bivakkeren. Het bed heeft drie verschillende lengtematen: 140, 180 en 200cm.
– Totale afmeting: 72x208x88 (HxBxD)
– Inclusief lattenbodem, exclusief matras
– Gemaakt van MDF

Dit bed lijkt me ideaal voor mijn kind

 

Meegroeibed ‘Lotte’ – Wehkamp Home

Ook neutraal, maar net een tikkie stoerder is dit fijne bed van Wehkamp Home. Ook bed ‘Lotte’ is in drie verschillende standen te gebruiken: 140, 172 en 200cm. Op de langste stand meet het complete bed 204x100cm (LxB). ‘Lotte’ wordt geleverd inclusief rolbodem, maar zonder matras en is eenvoudig zelf in elkaar te zetten.
– Gemaakt van massief grenen
– Valbeveiliging aan weerszijden
– Maximaal gewicht: 75kg

Dit stoere bed past perfect in de kinderkamer

 

Lees ook
Groeit jouw kind uit z’n ledikant? Dit zijn de leukste thema-peuterbedden

 

Meegroeibed peuter :’Junior & Grow’ – Sebra

Het Deense merk Sebra staat bekend om misschien wel één van de mooiste en populairste ledikantjes: de Kili. Deze design-klassieker is dus een baby meegroeibed, maar er is ook een grotere variant: de Junior & Grow. Deze heeft hetzelfde design, maar is uitschuifbaar van 165cm tot een volwaardig eenpersoonsbed. Aan de prijs, maar wel waardevast en zeer populair op verkoopsites – uiteindelijk krijg je er dus ook weer wat voor terug.
– Totale afmeting: 68x204x90 (HxBxD)
– Gemaakt van massief beukenhout
– Matras en bijpassende bedrails apart verkocht

Wauw, dit prachtige bed wil ik a.s.a.p. shoppen

 

Meegroeibed met lade – Otto

Wie wit maar kil en kaal vindt, kan z’n hart ophalen bij dit warme, grenen bed van Otto (overigens wél verkrijgbaar in het wit). Dit bed is niet alleen functioneel en praktisch omdat-ie met je kind meegroeit, maar ook omdat er fijne opbergruimte onder verstopt zit. De grote lade is perfect om speelgoed, beddengoed of bijvoorbeeld de extra matrasdelen in op te bergen. Wordt geleverd exclusief matras.
– Uitrekbaar van 140 tot 200cm
– Gemaakt van massief grenen (FSC)
– Inclusief handige opberglade

Dit bed zal geweldig staan in de kamer van mijn kleine

 

Bed ‘Jumper’ – Vipack

Het uitschuifbare bed ‘jumper’ van Vipack ‘jumpt’ gemakkelijk van het ene naar het andere formaat: hij is op z’n kleinst 140cm lang en is verder uit te schuiven tot 160 en 200cm. Ook dit ontwerp is verkrijgbaar met een handige opberglade, maar die komt er in dit geval nog los bij. 
– Totale afmeting: 72x205x102 (HxBxD)
– Gemaakt van MDF
– Inclusief lattenbodem, exclusief matras

Yes, dit meegroeibed gaat het worden voor mij

 

Toch maar meteen een groot bed shoppen? Wij verzamelden de mooiste eenpersoonsbedden voor je.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!