We weten allemaal: zodra je baby begint te kruipen, stappen zet of een klim-talent blijkt, verandert het spel compleet. Je kind gaat op ontdekking, jij zit geen seconde meer stil én doorlekken ligt op de loer. Enter: het Pampers luierbroekje. Geloof ons, dit is de musthave voor baby’s waarvan je niet wist dat je ‘em nodig had.
Grote kans dat je denkt dat luierbroekjes alleen bedoeld zijn voor kindjes die bezig zijn met zindelijkheidstraining. Maar guess what?Pampers luierbroekjes zijn juist perfect zodra je mini-me begint te bewegen. Dankzij de 360° pasvorm sluiten de luierbroekjes perfect aan rond het buikje en de beentjes. Dit zorgt ervoor dat de luier goed blijft zitten, hoe je baby ook beweegt – kruipen, rollen, zitten of staan. Geen ongelukjes, geen doorgelekte rompertjes, en geen verrassingswasjes meer. Win-win!
Beschermen ze net zo goed?
Misschien denk je dat een broekje minder bescherming biedt dan een traditionele luier, maar niets is minder waar. Het dubbele beenrandje (nu 2x breder!) vormt een extra beschermlaag en helpt doorlekken te voorkomen, zelfs bij de meest beweeglijke baby’s. Daarnaast zorgt de superabsorberende kern ervoor dat vocht direct wordt opgenomen en vastgehouden, zodat je kleintje droog blijft – overdag én ‘s nachts. Dus terwijl je kleintje vrolijk rondstuitert, hoef jij je geen zorgen te maken over natte situaties.
Makkelijk in gebruik
Naast de ultieme pasvorm en bescherming zijn Pampers luierbroekjes ook gewoon handig in gebruik. Ze zijn eenvoudig aan te trekken, net als een onderbroekje, en met de scheurbare zijkanten even makkelijk uit te doen. Zo wordt verschonen snel en probleemloos, zonder gedoe.
Waarom je dit wil proberen
Overweeg je de overstap te maken? Wij zeggen: doen! Dit is waarom:
360° pasvorm: sluit rondom goed aan, hoe je baby ook beweegt.
2x bredere beenrandjes: voorkomt doorlekken en zorgt voor een goede aansluiting.
Superabsorptie: helpt je baby de hele dag en nacht droog te houden.
Eenvoudig in gebruik: makkelijk aan en uit te trekken.
Van gymtassen inpakken tot zwemlessen plannen, van BSO-schema’s tot traktaties regelen: het loopt allemaal via jouw hoofd. En nu blijkt uit onderzoek dat al die mentale to-do’s niet alleen jouw brein bezetten — maar ook je relatie beschadigen.
Soms kunnen leraren niet helemaal eerlijk zijn tegen ouders. Beleefdheid en professionaliteit gaan nu eenmaal voor — en dus zeggen ze op het rapport dat je kind een “sociale persoonlijkheid” heeft, terwijl ze bedoelen dat hij of zij de hele dag door kletst.
Denise (45) had een relatie met een twaalf jaar jongere man toen ze op haar 38ste werd overvallen door een niet te stuiten kinderwens. Inmiddels is dochter Isabeau zes. Ze ziet haar vader één zondag per maand.
In het televisieprogramma De Klassenavond doet Erwin een aangrijpend verhaal over zijn dochter, die hij al twaalf jaar niet meer heeft gezien. In gesprek met presentator Rob Kamphues vertelt hij openhartig over het gemis en de pijn die hij dagelijks voelt.
De bevalling: sommigen zien er als een berg tegenop, anderen krijgen een spirituele awakening tijdens de geboorte van hun kind. Hoe dan ook: het is altijd een verhaal op zich, wat moeders maar al te graag delen. Bij voorkeur met veel details. Deze week het bevallingsverhaal van Floor (29).