Tijd, water, energie én geld besparen? Zo doe je dat

04.09.2023 09:00

Een pot thee zetten. Speentjes uitkoken. Groenten blancheren. Of melkflessen schoonmaken. Alles gaat een stuk sneller zodra er in een handomdraai kokend water uit je kraan stroomt. En dat is wel zo fijn als de ochtend- en avondspits regelmatig voelen als een race tegen de klok. 

Daarom een gouden tip: vervang je normale kraan voor een Quooker. Zo hoef je nooit meer te wachten op het bliepje van je waterkoker (hallo tijdwinst) en bespaar je water, energie en geld.

Blikvanger

‘Esthetisch verantwoord’ is nog een understatement als je het hebt over deze kraan der kranen. Hij is strak, sierlijk en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen zodat-ie altijd matcht met jouw wensen. Interieurgek Greet van der Veen vertelde onlangs aan Kek Mama ook al over haar eyecatcher in de keuken. “Onze Quooker is al een interieuritem op zich. Zonder de kraan zou onze strakke keuken een stuk saaier zijn. Door de verouderde look wordt hij steeds mooier naar mate je hem gebruikt; het is een echte blikvanger.”

In je huidige keuken

En weet je wat pas echt handig is? Je kunt een Quooker gewoon laten installeren in je huidige keuken. Hierdoor hoef je de boel niet compleet om te gooien. En ook dát is fijn voor je portemonnee – en voor het aanzicht van je keuken, want zo’n simpele verandering geeft jouw aanrecht in één klap een andere look.

Wil jij je keuken een nieuwe look geven en de Quooker laten monteren? Met de Gratis Montage Actie bestel je een Quooker via quooker.nl en kies je een dealer in de buurt die de Quooker voor nop bij je komt installeren.