Hilarische video laat zien wat er zou gebeuren als je je peuter geeft wat-ie écht wil voor kerst

23.12.2023 09:00
Hilarische video laat zien wat er zou gebeuren als je je peuter geeft wat-ie écht wil voor kerst

Heb jij een lief baby’tje of een gezellig peutertje thuis? Grote kans dat er mooie cadeaus onder de kerstboom liggen voor je kleine spruit. Maar wat als je ‘m zou geven wat-ie écht wil?

Misschien krijgt je kind een leuk speeltje of een mooie knuffel. Of ben je meer van de praktische cadeaus en ligt er een fietsstoeltje, een badzitje of een setje kleren voor ‘m klaar. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat je kind écht wil hebben, had je waarschijnlijk allang in huis.

Cadeaus die je peuter écht wil

Deze hilarische video laat precies zien wat we bedoelen. “Cadeaus inpakken waarvan ik weet dat mijn peuter er wél mee zal spelen”, staat er boven de video. Vervolgens zien we een moeder een flesje water, de afstandsbediening van de televisie, haar autosleutels en een plastic bakje inpakken.

Grappige reacties

De reacties stromen binnen, de ene nog grappiger dan de andere. Want voor veel ouders is dit ontzettend herkenbaar. “Ik heb wat lege doosjes bij het cadeau van mijn 9 maanden oude baby gedaan. Ze gaat het geweldig vinden”, schrijft een moeder. “Dan moet ik mijn telefoon inpakken”, schrijft een ander. “Ik ga cadeaus voor mezelf kopen en mijn kind alleen de kartonnen doos en wat plakband geven, succes gegarandeerd.”

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief