Moeder deelt grappig misverstand: ”We hebben thuis geen eten’, zei mijn dochter tegen de kerstman’

23.12.2023 09:00
Moeder deelt grappig misverstand: ''We hebben thuis geen eten', zei mijn dochter tegen de kerstman'

Moeder Casie besloot met haar 4-jarige dochtertje een bezoek te brengen aan de kerstman. Wat een leuke ontmoeting zou moeten worden, nam een bijzondere wending.

In een viral TikTok-video vertelt Casie over het hilarische misverstand dat plaatsvond.

Bezoek aan de kerstman

De dochter van Casie mocht bij de kerstman op schoot zitten. Een mooi moment om te vertellen wat ik graag cadeau wil krijgen, dacht de kleine meid. Vroeg ze een Barbie, een poppenhuis of een iPad? Nee, ze vroeg iets heel anders en dat verwarde haar moeder behoorlijk.

Vreemd verzoek

“‘Hey kerstman, kun je ons alsjeblieft wat eten komen brengen?’, vroeg mijn dochter aan de kerstman. ‘We hebben geen eten thuis’, zei ze.” Casie was behoorlijk verbaasd: “Ik stond aan de zijkant en gebaarde naar de kerstman dat we oké zijn en geen eten nodig hebben.”

Alleen als we lief zijn

Toch bleef haar dochter maar doorgaan. Zo zei ze tegen de kerstman: “Van mama mogen we alleen eten als we heel lief zijn. Als jij ons eten geeft, beloof ik dat we heel lief zijn en dat we het de hond niet kapot laten maken.” Casie snapte er helemaal niks meer van.

Van kwaad tot erger

Even later vroeg ze haar dochter waarom ze de kerstman om eten had gevraagd. “Omdat we geen eten hebben, mama”, zei het meisje. “Maar schat, ik weet dat we uiteten zijn geweest vanavond, maar dat is niet omdat we geen eten in huis hebben.” Haar dochtertje werd behoorlijk kwaad en bleef maar herhalen dat er geen eten was.

Hilarisch misverstand

“Pas een hele tijd later, nadat ik maar bleef herhalen dat we wel eten hebben, kwam het hoge woord eruit: ze bedoelde eten voor haar speelgoedkeukentje.” Plastic eten, dus. Casie’s volgers lachen zich rot om dit hilarische misverstand. Ook delen ze soortgelijke incidenten. “Mijn zoontje zei ooit op school dat hij al maanden niet in bad was geweest. Hij vergat even te noemen dat hij gewoon iedere dag doucht”, schrijft een moeder. “Mijn dochter vertelde op school dat we in een tent woonden. We waren gaan kamperen”, schrijft een ander.

@casiereeebs Brb preparing for cps to swing on by 🤪 #momlife #momhumor ♬ original sound – CasieReeebs

Nog meer Kek Mama? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief