In samenwerking met Kek Mama

Een bakfiets leasen: dít zijn de voordelen

14.05.2021 12:59

Veel laadruimte voor je kinderen, de dagelijkse boodschappen en zelfs voor de hond: een elektrische bakfiets is een superfijn alternatief voor de auto. Wil je de allerbeste bakfiets, voor een vast bedrag per maand? Lees dan vooral even verder.

1. Geen hoge aanschafkosten

Natuurlijk wil je een prachtige nieuwe fiets. Maar de hoge aanschafkosten kunnen, zeker voor een jong gezin, best pittig zijn. Tip: met de elektrische bakfietsen van ANWB Fiets Lease heb je nooit meer onverwacht hoge kosten. Kies bijvoorbeeld voor de Urban Arrow Family, de crème de la crème onder de elektrische bakfietsen. Voor een vast maandbedrag rij jij erop, terwijl je tegelijkertijd geniet van alle service en extra’s.

 

2. Op boevenpad

Krijg je pech onderweg of wordt je fiets gestolen? Dan is er de vertrouwde service van de ANWB. Bij een leasecontract is jouw gloednieuwe

 

3. All inclusive

Vergeet de extra kosten voor het onderhoud, want je lease-bakfiets wordt standaard onderhouden door de fietsspecialist bij jou in de buurt. Zo ga je altijd de deur uit een goed werkende accu én krijg je na drie jaar weer een splinternieuw exemplaar.

 

4. Nooit meer je band plakken

Ideaal: bij een lease-bakfiets zit 24/7 Wegenwacht Fiets Service inbegrepen. Lekke band? Die wordt gewoon voor je geplakt – waar je ook bent in Nederland. Superhandig en het scheelt je ook weer bakken kosten.

 

5. Zonder kleine lettertjes

De voorwaarden voor het leasen van een fiets zijn erg belangrijk. Zo heb je bij sommige aanbieders vaak een flink eigen risico bij diefstal of is het praktisch onmogelijk om onder een leasecontract uit te komen als je bijvoorbeeld je baan verliest of gaat scheiden. ANWB Fiets Lease geeft je gelukkig wél de mogelijkheid om in die pittige tijden je contract te stoppen. Wel zo geruststellend.

 

Meer informatie lees je op Anwb.nl/e-bakfiets-leasen

Post Views: 0

de deur uit fiets

Meest bekeken

In samenwerking met Kek Mama