In samenwerking met Kek Mama

Dit wil je winnen: de coole Toniebox

11.09.2023 06:59

Rampampampaa! Tromgeroffel. Want de Toniebox is de hippe, nieuwe gadget die jouw kroost maximaal gaat entertainen. En we mogen er maar liefst 10 weggeven! Lees snel verder wat je daarvoor moet doen.

De Toniebox is een audiosysteem waarmee kinderen al vanaf 3 jaar naar Engelse verhalen, (slaap)muziek en audioboeken kunnen luisteren. Daarvoor hoeven ze alleen maar hun favoriete poppetje, de (Creative-)Tonie, op de box te zetten en het audio-avontuur begint. Er zijn 140 los verkrijgbare karakters (van o.a. Disney, Peppa Pig en Paw Patrol) met elk hun eigen originele audio. Extra leuk: als ouder (of opa, oma, oom of tante) kun je ook zelf verhalen inspreken.

De Starter Set die je koopt is in het Engels. Zo leert je kleintje op speelse wijze Engelse woordjes begrijpen en uitspreken.

Let op: deze winactie is gesloten. 

Voel je je lucky? Test vandaag nog je geluksvogelkwaliteiten en vul het formulier in. Wie weet win jij een van de 10 Toniebox Starter Sets (bestaande uit de Toniebox + een matching Creative-Tonie) ter waarde van €100 in de kleur die jij wilt.