Dag van de Pedagogisch Medewerker: met deze last minute cadeaus kun je wel aankomen

21.09.2023 13:21
dinosaurus cadeaus kind sinterklaas

Vandaag is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Mocht je het zijn vergeten; deze cadeautjes kun je nog even snel halen voordat je de kleine oppikt.

Natuurlijk was het een heel leuk idee geweest om je kind een persoonlijke tekening te laten maken, een fotolijst te laten fröbelen of cakejes te bakken. Als je het nét even eerder had bedacht. Nouja, volgend jaar beter. Omdat je de pedagogisch medewerker van de opvang op deze druilerige dag wel in het zonnetje wil zetten, hebben wij wat last minute cadeaus op een rijtje gezet.

Cadeaubon

Een cadeaubon voor het koffietentje om de hoek of de lokale lunchspot is altijd een goed idee. Wellicht kun je je mede-last minute-moeders nog even appen om zo samen een groter bedrag bij elkaar te leggen.

Ontspanning

Dag in dag uit de kinderen blij en veilig houden, is nogal een verantwoordelijkheid. Een beetje ontspanning kan de pedagogisch medewerker dus wel gebruiken. Een wellnesspakketje doet het altijd goed; denk aan badzout, een fijne scrub of lekkere olie met een folietje eromheen en je komt fantastisch voor de dag.

Geurkaars

Jouw kind ruikt misschien niet altijd naar roosjes; de woonkamer/toilet/badkamer van de pedagogisch medewerker straks wel. Cadeau in de categorie: niet te moeilijk, (bijna) altijd goed als je een niet té uitgesproken geur kiest.

Chocola

De originaliteitsprijs win je er misschien niet mee, maar dat hoeft ook niet toch? Naar de chocolaterie red je misschien niet meer, maar bij de buurtsuper hebben ze vast wel een fijne doos bonbons.

Bloemen

Bloemen zijn altijd een klassieke keuze als het gaat om last-minute cadeaus. Haal een mooie bos bloemen bij de plaatselijke bloemist en voeg een bedankkaartje toe.