Cadeautjes galore: déze toffe presentjes kosten je nog geen 10 euro

21.04.2022 09:58
origineel cadeau kind budget Beeld: Getty Images

Eigen kids, neefjes, nichtjes, vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen… Er komen heel wat kinderen voorbij in je leven en dat betekent ook heel veel verjaardagen en dus cadeautjes die gekocht moeten worden. Zeker met kids op school die tig vriendjes om zich heen verzamelen, kan het hard gaan. Gelukkig hoef je je niet arm te shoppen aan leuke presentjes: een origineel cadeau scoor je namelijk ook gewoon low budget.

Kek Mama ging op zoek naar een paar originele cadeautjes onder de 10 euro.

 

1. Ökonorm ‘glitter-stoepkrijt’

Met stoepkrijt zit je altijd goed. Gooi wat glitters in de mix en je harkt met gemak nog wat bonuspunten binnen. Deze krijtjes van Ökonorm zitten vol gouden glitters die op een zonnige dag de stoep doen stralen als nooit tevoren. Mooie extra is dat dit setje ecologisch is: de krijtjes zijn gemaakt van natuurlijk krijt, limoen, gips, pigment en polyester glitters. Ook fijn: het stoepkrijt is bijna stofvrij. Mocht je kind toch als een krijtmonster thuiskomen: het spul is gewoon wasbaar.
– 7 kleuren stoepkrijt
– Natuurlijk krijt, vrij van zware metalen en zwavel-vrije grondstoffen
– Inclusief opberghoes

Deze leuke krijtjes gaan voor een hoop plezier zorgen op mooie dagen

 

2. Beverbende kaartspel

Een klassieker onder de spelletjes waar echt íedereen plezier aan beleeft, is Beverbende. Met dit spannende en tactische geheugenspel is het de bedoeling zo min mogelijk strafpunten te verdienen. Het kaartspel is bij uitstek geschikt voor gezinnen en is dus niet alleen vermakelijk voor de kleintjes. Laat die spelletjesmiddagen maar komen!
– Vanaf 6 jaar
– 2 tot 6 spelers
– Duur: 20 minuten

Dit leuke spel gaat het hele gezin veel plezier bezorgen

 

3. SmartGames ‘IQ Puzzler Pro’

Een kind is nog volop in ontwikkeling en kan dus z’n hersens niet genoeg trainen. De ‘IQ Puzzler Pro’ van SmartGames daagt je uit in 120 opdrachten en 3 spelvarianten in 2D en in 3D. De bovenkant van het spelbord gebruik je voor de 2D opdrachten en de 3D piramides. Aan de onderkant van het spelbord vind je een compleet ander spelbord voor 2D opdrachten. Vanwege z’n compacte formaat is deze breinbreker ook perfect voor op reis.
– Vanaf 6 jaar
– 120 opdrachten in 2D en 3D
– Verschillende moeilijkheidsniveaus

Leuk! Deze breinbreker houdt de kids wel even zoet

 

Lees ook
Dít zijn de leukste kraamcadeaus onder de 25 euro >

 

4. Speelset met magneten ‘kleding’

Is de jarige Job gek op mooie kleren en verkleden? Dan is deze magnetenset van HEMA vast een schot in de roos. Kleed het poppetje aan met de diverse kledingstukken en accessoires: van een zeemeermin-look tot een boerderij-proof outfit. Ook top voor kids bij wie de stickervellen niet aan te slepen zijn, de magneten kun je immers net zo vaak wisselen als je zelf wil.
– Vanaf 3 jaar
– 5 vellen magneten
– Ook in jongensvariant verkrijgbaar

Ja, dit is een perfect cadeau voor kleine modepoppen

 

5. Djeco krasfolie-kaarten ‘Natuur’

Met deze prachtige kraskaarten van Djeco maakt een kind z’n eigen kunstwerkjes. De ‘natuur’-set bevat vier verschillende kaarten met prachtige wilde dieren die geheel naar eigen smaak versierd kunnen worden. Een soort tekenen, maar dan net effe anders. Kraskaart klaar? Dan is-ie ook superleuk als muurdecoratie.
– Vanaf 6 jaar
– 4 kraskaarten en een houten kraspen
– Kaarten 23x22cm

Wauw, dit prachtige knutselcadeau lijkt me top om te geven

 

Sla je een feestje over, maar wil je wel iets geven? Dít zijn de leukste brievenbuscadeaus.

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!