Niet te g’leuven: déze cadeaus passen gewoon door de brievenbus

02.07.2021 12:58
origineel cadeau brievenbus origineel cadeau brievenbus

Tijdens het coronajaar waren feestjes en gezellige samenkomsten uit den boze, terwijl we meer dan ooit smachtten naar gezelschap van geliefden. We (her)ontdekten ‘de post’: lieve en leuke cadeautjes bleek je ook via de brievenbus te kunnen geven. Inmiddels kan er gelukkig alweer een hoop, maar die brievenbuscadeautjes, die houden we erin. Omdat je iemand met een attente verrassing op de deurmat gewoon áltijd heel erg blij maakt.

Van zeep tot bloemen en van puzzels tot leesvoer: het past állemaal door dat smalle gleufje. Wij zetten een aantal originele cadeaus op een rij.

 

Zero Waste-pakket – Nature Bar

Verras iemand met dit fijne Zero Waste-pakketje van Nature Bar, waarmee je behalve iets goeds voor een bekende, ook iets goeds voor de rest van de wereld doet. In dit plasticvrije en duurzaam geproduceerde pakket vind je een body zeep bar, shampoo bar, bamboe zeepbakje, bamboe tandenborstel, bamboe kam en bamboe wattenstaafjes.
– Voor alle huidtypes
– Zeep en shampoo handgemaakt op basis van rijke biologische oliën
– Vegan en palmolievrij

Ja, dit vind ik een perfect cadeau

 

Bestseller ‘Valse getuige’ – Karin Slaughter

Lekker lezen onder de parasol in de tuin of je handdoekje op het strand: het geeft velen het ultieme, zorgeloze vakantiegevoel. De gloednieuwe page turner ‘Valse getuige’ van crime-koningin Karin Slaughter is alle toplijsten binnen gedenderd en lijkt dé spannende must read van deze zomer. Het verhaal: Leigh en haar zus Callie zijn geen slechte mensen, maar op een avond meer dan twintig jaar geleden hebben ze iets vreselijks gedaan. Jaren later heeft Leigh, inmiddels werkzaam bij een advocatenkantoor, de herinneringen aan die avond verdrongen. Tot ze tegen haar wil gedwongen wordt om een nieuwe cliënt aan te nemen en de grond onder haar voeten wegvalt. Want de man weet wat er destijds is gebeurd… Wie doe jij dit spannende boek cadeau?
– Paperback
– 456 pagina’s
– Eerste druk: juni 2021

Ja, deze geef ik graag cadeau (en ik kan niet wachten tot ik ‘m kan lenen)

 

Lees ook
Op deze school mag je alleen uitnodigingen uitdelen als hele klas mag komen

 

Kek Mama-abonnement

Meer leesvoer weggeven? Met een Kek Mama-abonnement scoor je sowieso punten. Dan verras je iemand namelijk niet één keer met een brievenbuscadeau, maar élke maand.
– 12 maanden: 30% korting, 24 maanden: 42% korting
– 16 nummers per jaar
– Toegang tot de online editie

Echt een top-idee, dat abonnement cadeau doen

 

Zadenpakket ‘eetbare bloemen’ – Paper Art

Wie wordt er nou niet blij van bloemen? Omdat die echter volgroeid niet per sé heel handig zijn om door de brievenbus te doen, is er dit groeipakket met zaden van eetbare bloemen van Paper Art. Gun een ander het therapeutische werkje van zelf bloemen kweken, ze zien groeien en bloeien, én ze proeven. Dit zadenpakket bevat een kweekzak, een grondtablet en een zakje met zaden voor een mix van eetbare bloemen. 

– Mix van bloemen
– Bloeitijd: het hele jaar door
– Standplaats: half-schaduw

Ja, met dit cadeau ga ik iemand opfleuren

 

Plantenpuzzel 1000 stukjes – Bloompost

Voor mensen die wel van groen houden, maar niet zo zeer groene vingers hebben, is deze prachtige plantenpuzzel van Bloompost een topcadeau. Deze grote, uitdagende puzzel bevat 1000 stukjes en biedt vermaak voor jong en oud. Leuke extra: doe de plantenpuzzel in een lijst (50x70cm) en hang ‘m aan de muur als een uniek stuk wanddecoratie.
– 1000 stukjes
– 48,5×68,5cm
– Past in een standaard posterlijst

Dit toffe cadeau past precíes bij degene die ik wil verrassen

 

Cadeau nodig voor een babyshower? Deze items gaan de ouders in spe blij maken.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >