Budgetproof shoppen: goedkope zwangerschapskleding waar je blij van wordt

30.08.2021 08:36
goedkope zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding shoppen; met een baby in je buik kom je er eigenlijk niet onderuit. Wat vervelend is, want je draagt het meeste slechts enkele maanden en – als we eerlijk zijn – je geld geef je vanaf je roze wolk toch liever uit aan de baby-uitzet. Dus is het zaak om slim te kopen én niet te duur te shoppen.

Kek Mama ging op zoek naar een aantal handige en ‘verstandige’ items (met veel te combineren en wellicht ook nog na je zwangerschap te dragen) voor je kledingkast, die vooral niet te veel kosten.

 

ASOS oversized sweatshirt van bio-katoen

Een zwarte sweater, daar kun je natuurlijk geen buil aan vallen. Dit exemplaar van biologisch katoen van ASOS Design Maternity is lekker oversized en zit heerlijk om een grote babybuik, maar kun je daardoor ook na je zwangerschap nog prima dragen – dat mag immers met een trui. Leuk op een legging, spijkerbroek, of gezellige lange rok/jurk met sneakers.
– Maat 34 – 48
– Gemaakt van 100% biologisch katoen
– Ontworpen om je te passen van buik tot baby

Yes, deze sweater wil ik heerlijk in wegkruipen

 

Mango katoenen maternity legging

Positiebroeken zijn er in alle soorten en maten, en in winkels hangt voornamelijk veel jeans. Da’s leuk, maar niet per sé de meest comfortabele optie. Een fijne legging is een must in je mama-collectie: je kunt je er lekker in bewegen, het zakt minder af dan een gewone positiebroek en kun je zowel mee op de bank chillen of leuk stylen voor een uitje buiten de deur. Dit exemplaar van Mango is extra stretchy en heeft een fijne elastische tailleband voor meer comfort en ondersteuning.
– Maat S tot L
– Gemaakt van 93% katoen en 7% elastomeer
– Lang model

Yes, met deze heerlijke legging hou ik het wel negen maanden in vol

 

Lees ook
Lekker comfi: dit is de mooiste sportkleding voor tijdens je zwangerschap

 

Pieces Maternity ‘Falishi’ zwangerschapsblousejurk

Eén mooie zwangerschapsjurk voor feestjes of andere gezellige momenten kan natuurlijk geen kwaad. Met deze midi-overhemdjurk met stijlvolle dierenprint van Pieces Maternity kun je alle kanten op en… you’ll look like a million dollars (maar dat kost-ie gelukkig bij lange na niet). Met een laars of een hak is-ie top voor naar je werk of een avondje weg, met een sneaker en spijkerjasje hip en casual voor overdag. De jurk heeft een knoopsluiting met strikceintuur aan de voorkant en lange mouwen met gesmokte manchetten.
– Maat XS tot XL
– Gemaakt van 100% gerecycled polyester
– Knoopsluiting met strikceintuur aan de voorkant

Wauw, in deze showstopper wil ik mijn buik zeker showen

 

Outrageous Fortune flared zwangerschapsbroek

Iets gekleder dan een legging, maar stukken comfortabeler dan een mama-jeans: deze stijlvolle flared zwangerschapsbroek van Outrageous Fortune is een echte uitkomst. Dit smaragdgroene model is gemaakt van zachte jersey met ribbelstructuur, heeft lekker veel stretch en een goed elastische hoge taille. Combineer ‘m met een comfy top en sneakers voor een casual look of een mooie blouse en een sandaal voor een elegantere uitstraling.
– Maat 36 tot 46
– Gemaakt van 48% katoen, 48% polyester en 4% elastaan.
– Ontworpen om je te passen van buik tot baby

Yes, deze broek is perfect voor mij

 

ML Paula gebreid zwangerschapsvest

Een goede aanschaf tijdens je zwangerschap is een vest. Dit gebreide exemplaar van ML Paula heeft stijlvolle volumineuze mouwen en strikceintuur. Daardoor is-ie niet alleen fijn tijdens de negen maanden, maar wikkel je jezelf er ook heerlijk in ná de geboorte van je baby. Laat de cosy days maar komen!
– Maat XS tot XL
– Gemaakt van 75% polyacryl n 25% polyester
– Voor alle fases van de zwangerschap (en daarna)

Oh, dit heerlijke vest ga ik in wegkruipen de komende maanden

 

Toch ook graag een denim zwangerschapsbroek inslaan? De zijn de fijnste zwangerschapsjeans op een rij.

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >