Zó verminder je de rimpels op je bovenlip (en daar komt geen spuitje aan te pas)

20.01.2020 14:53
rimpels-bovenlip-verminderen

Je kijkt in de spiegel en ineens zie je ze: de rimpels op je bovenlip. Geen drama – iedereen wordt immers ouder -, maar wel fijn als je ze kunt verminderen. En daar zijn echt geen botox-spuitjes voor nodig.

Sinaasappelsap

Niet alleen lekker, ook goed voor je huid. Knijp een sinaasappel uit, vang het sap op en breng dit met een watje ’s ochtends en ’s avonds aan op je rimpels. Grootmoeders zweren erbij.

 

Gezichtsgymnastiek

Charmant is anders, maar ach. Trek je onder- en bovenlip over je tanden en lach – zo overdreven en breed als je kan. Vervolgens wissel je deze lach af met een grote ‘oooo’. Een paar minuten per dag is voldoende. 

 

Avocado

Avocado’s schijnen vooral effectief te zijn bij het verminderen van rimpels rond je ogen, maar wij zeggen: probeer het ook gewoon rond je mond. Het enige wat je hoeft te doen is de avocado door midden te snijden, de pulp op je rimpels aan te brengen en klaar ben je. 

 

Lees ook
Wallen tot je knieën? Het komt goed: bekijk deze fotoserie maar >

 

Castorolie

Of moeten we wonderolie zeggen? Dit is een van de oudste anti-rimpelrecepten en wordt nog steeds massaal gebruikt. Hoe? Breng voordat je gaat slapen een paar druppels aan op je vingertoppen en masseer de boel in. De volgende dag voelt je huid heerlijk zacht aan.

 

Gezonde levensstijl

Dan kun je de duurste smeersels in huis halen, als je geen gezonde levensstijl hebt, werken ook die niet. Dus eet groente en fruit (minimaal 250 gram groente en twee porties fruit), drink twee liter water per dag (een feest voor je huid), probeer voldoende te bewegen en genoeg rust te nemen (als je kind het toelaat). Wedden dat je huid er mooier uit gaat zien?

 

Meer Kek Mama? Volg ons op Facebook >