In samenwerking met Kek Mama

Van bloemen tot aardetinten: 5x toffe voorjaars- en zomerkleding voor jouw kind

07.02.2023 09:36
noppies kinderkleding lente zomer

Hoe heerlijk: we mogen weer aan wat warmere dagen gaan denken. Van een fijne strandwandeling in ’t zonnetje tot de speeltuin onveilig maken: in één van deze fijne kledingstukken gaat je kind binnenkort volop van het voorjaar – en de zomer- genieten.

Wij hebben alvast wat toffe mode-items voor je uitgezocht.

Jasje, dasje

noppies kinderkleding lente zomer

Op zoek naar een leuke tussenjas voor je kind voor de komende maanden? Waterafstotende Jas Rockdale heeft een capuchon – tegen die voorjaarsbui- en dankzij de ritsstopper blijft de huid van je kind beschermd bij het dicht doen van de jas. Ook draag je bij aan de zorg voor onze planeet. Deze stof is namelijk het groene alternatief voor traditioneel polyester. Spijkerbroek Rhome heeft een skinny pasvorm en een stoere look. Stretchy gemaakt en ook met een duurzame denim wassing. Mooi meegenomen.

Bloemenmeisje

noppies kinderkleding lente zomer

Bloemen zie je veel dit voorjaar. Shirt Paulina, met een vrolijke quote, heeft stretch in het zachte duurzame katoen. Dat maakt dit shirt echt superfijn om te dragen. En helemaal top; alles in de Noppies Kids collectie kan perfect met elkaar worden gecombineerd, zodat jij je kind gerust een eigen outfit kan laten samenstellen – en jij nog gerust en stylish over straat kan ook.

Wijde blik

noppies kinderkleding lente zomer

Spijkerbroek Phenix is lekker wijd, maar sluit wel mooi aan in de taille. Er zit elastiek aan de achterkant van de tailleband én een vleugje stretch in het zachte katoen. Hierdoor is de broek erg fijn om te dragen. De speciale laser wassing zorgt voor die stoere look. In plaats van schuurpapier of chemicaliën maakt een computer de vervagingen in de denim stof. Een fijn idee.

Tussenjas

noppies kinderkleding lente zomer

Dit toffe Rendon jasje is aan twee kanten te dragen. Je kind kan kiezen: effen of blaadjesprint. De rits heeft ook een ritsstopper om de huid van je kleine te beschermen. Deze duurzame stof kreukt niet – scheelt jou weer strijken – is licht en voelt zacht aan op de huid. Het jasje en de capuchon zijn ook nog eens van waterafstotend en windproof materiaal. Kom maar op met dat buitje.

Wel zo handig

Bewegingsvrijheid is belangrijk. Jouw bloedje is immers de hele dag aan het klimmen, rennen, springen en dansen. Zeker in het betere weer. Kies dus voor kleding die tegen een stootje kan én lekker zit. Komt mooi uit; de collecties van Noppies zijn gemaakt van zachte, maar sterke en duurzame materialen én met handige details. Zo hebben de kinderbroeken handige schuifknopen en verstelbare taillebanden – ideaal als je kind ineens een groeispurt maakt.

Duurzame wereld

Ander detail: al deze kleding is duurzaam. Niet alleen wordt het op een verantwoorde manier geproduceerd, ook gaan de materialen lang mee en kan kleding zo nog met gemak een paar rondes mee – handig voor broertjes en zusjes. Naar eigen zeggen houdt Noppies dan ook rekening met de wereld waarin volgende generaties opgroeien. Niet omdat het in de mode is, maar omdat ze nooit anders hebben gedaan.

 

En nog veel meer

Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je kind graag een stukje leuker en makkelijker. Thuis én onderweg. Ontdek de nieuwe collectie en de slimme functionaliteiten met mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. Je shopt al een tof item vanaf € 17,99. Kijk voor nog meer inspiratie en de nieuwste voorjaar/zomercollectie op Noppies.com