In samenwerking met Kek Mama

Duurzame mode: híer vind jij toffe Black Friday deals voor jou en je kind

14.11.2022 11:48
noppies duurzame mode black friday deals

Tijdens de dure feestdagen let je misschien wat meer op de kleintjes, maar dat betekent niet dat je fijne mode-items deze maand moet laten liggen. Black Friday is namelijk hét moment om voor een prikkie te shoppen, voor je kind en voor jou als mama-to be. En dat kan nog duurzaam ook.

Cadeaus inslaan

Sinterklaas staat weer op de stoep en ook de kerstboom is er weer klaar voor. En dat betekent: cadeautjes. Black Friday bij Noppies is hét moment om die cadeaus in te slaan voor de komende periode. Bestel een mooie winterjas met Black Friday korting zodat je baby onderweg lekker warm blijft, shop handige accessoires of fijne baby-items. Met de mooie cadeauverpakkingen van Noppies steek je jouw presentjes in een mooi jasje en wordt het geven nog leuker -en lekker makkelijk.

Duurzaam​ profiteren

Vanaf 22 november 2022 kun je bij Noppies hiervan profiteren. Je krijgt dan tijdens Black Friday korting op een groot deel van de nieuwste collecties. Alle mooie en duurzamere mode-items voor kleine prijzen. Helemaal fijn: Noppies produceert geen extra voorraad voor Black Friday. Met de voorraad die overblijft wordt duurzaam omgegaan én er worden geen kledingstukken vernietigd. Liever bieden ze deze duurzame items aan met dikke korting. Dat is niet alleen fijn voor jou en je kind maar ook voor de wereld.  ​

Shopfeestje

Heb je al een tijdje leuke items op het oog? Tijdens Black Friday shop je de nieuwe collectie van Noppies én vind je vanaf 22 november elke dag zes leuke flash deals met korting tot 70%. Schrijf jij je alvast in voor de nieuwsbrief, dan mis je helemaal niks van de Black Friday flash deals. Tipje van de sluier: deze toffe mode-items kun je inslaan met veel korting. Welke is jouw favoriet?

Zoete winterjassen voor baby en kids

noppies duurzame mode black friday deals

Let bij het aanschaffen van een kinderjas op een aantal dingen: warmte, maat en kwaliteit. De hippe kinderjassen van Noppies zijn allemaal hoog van kwaliteit. Kies voor goede materialen, dan weet je zeker dat je kinderen warm blijven en hun jassen lekker lang meegaan. Je kunt beter investeren in een goede warme jas, dan dat je halverwege het seizoen opzoek moet naar een nieuwe. De zachte warme jassen vind je in de Black Friday deals met hoge korting.

Scherpgeprijsde complete babysets

noppies duurzame mode black friday deals

Niet alleen superzacht voor je kindje, maar de toffe babysets voldoen ook aan hoge internationale standaarden op het gebied van productie en milieu. Superzachte lange of korte mouwen, broekjes en andere setjes shop je in de Noppies Baby collectie. Met schattige opdruk en handig knoopje in de halslijn waardoor het verkleden een stuk makkelijker gaat. De stretch in de stof zorgt ook nog eens voor veel draagcomfort.

Zwangerschapskleding bomvol korting

noppies duurzame mode black friday deals

Laagjes, laagjes, laagjes: met zwangerschapsmode kun je eindeloos combineren, helemaal met kortingen tot 70%. Inslaan dus: een leuke jurk combineer je deze winter bijvoorbeeld met een leuk vest, blouse of jasje voor steeds een andere look met toch dezelfde basics. Zo is jouw nieuwe basiscollectie helemaal compleet up-to-date en lekker lang draagbaar. Je bent tenslotte minimaal twee verschillende seizoenen zwanger en die buik blijft maar groeien.

 

En nog veel meer

Noppies biedt de combinatie van care, comfort & design en maakt het voor jou en je baby graag een stukje leuker en makkelijker. Thuis én onderweg. Ontdek de nieuwe collectie en de slimme functionaliteiten met mooie designs, allemaal gemaakt op een duurzame manier. Kijk voor nog meer inspiratie en de leukste shoptips op Noppies.com

noppies duurzame mode black friday deals