In samenwerking met Kek Mama

De mooiste badmode voor tijdens je zwangerschap

26.06.2023 09:00

Jihaa, de zomer is in volle gang! Terwijl de temperatuur stijgt, groeit jouw buik gestaag. Snak je naar een zwangerschapsbadpak dat hoog scoort op vlak van comfort en stijl? Kek Mama to the rescue. Wij presenteren je de vijf mooiste Noppies badpakken die jou nog meer laten stralen nu je een kindje verwacht. Knap voor de dag komen, was nog nooit zo easy.  

1. Saint Tropez Black €49,99

Zwart is altijd een goed idee. Het past bij elke kaftan en is leuk met een denim shortje of soepele rok. De badpakken uit de Maternity Essentials lijn van Noppies zijn van de hoogste kwaliteit. Komt dat even mooi uit. Zo kan badpak Saint Tropez in tijdloos zwart moeiteloos meerdere zwangerschappen gedragen (of doorgegeven) worden. Hoef jij alleen nog maar een gezellige plek op te zoeken om te flaneren met dat buikje. Flaunt it, baby!

2. Saint Tropez Sable €49,99

Je hoeft echt geen vakantie naar de Côte d’Azur gepland te hebben om het gevoel van de Méditerranée te vangen. Badpak Saint Tropez in de kleur Sable is super chic, of je nu aan een zonnig strand of gewoon op je balkon vertoeft. Het heeft verstelbare bandjes, een mooi strikvormend decolleté, cups met uitneembare padding en plooitjes op de buik en taille die zorgen voor extra ruimte, dus laat dat buikje maar lekker groeien.

3. Saint Tropez Sage €49,99

Eén kleurverandering en bam! Je creëert een heel nieuwe look. In kleur Sage is badpak Saint Tropez stijlvol op een ingetogen manier. Je hebt alleen nog een goddelijke mocktail nodig (mix bruiswater met Sprite, muntblaadjes, limoen en crushed ice voor een virgin mojito!) om van die hete zomerdag te genieten. Tip: kies het badpak in dezelfde maat als vóór je zwangerschap en je hebt de juiste fit te pakken.

4. Berry €69,99

Badpak Berry is very comfy. De superstretchy crinklestof vormt zich namelijk zo zacht om je lijf dat je zou willen dat de zomer eeuwig duurt. Berry is een ontwerp uit de Esprit Maternity Collectie en heeft extra ondersteuning rondom de borsten. De voorgevormde padding is uitneembaar en de stof heeft een UV-bescherming van UPF 50+. Keep it extra cool en leg je voeten in een koud (voeten)zwembadje.

5. Electric Blue €55,99

We zien er Jessie Jazz Vuijk al in flaneren op Ibiza en ook voor jóu is dit badpak een opvallende zomer must. De asymmetrische verstelbare bandjes geven de look een geraffineerd effect. De plooitjes rondom de buik zijn niet alleen mooi maar ook heel praktisch. De speciale naaitechniek geeft jouw buik ruimte om te groeien – letterlijk! Zonnebed buiten, fijne playlist op (tip: Stay See op Spotify) en je waant je bij een coole beachclub.

Voeten in het zand, relaxen aan het water of afkoelen in je achtertuin. Genieten van je zwangerschap doe je maximaal in badmode die comfortabel voelt en jou alle zekerheid geeft om te shinen. Deze en andere badpakken en bikini’s in een keur aan kleuren vind je bij Noppies. Noppies is de expert in maternity en kids fashion in Europa.